Fantastični Stojke je igrač utakmice, Mitar sa klupe gledao pobedu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.12.2016.
23:28
Izvor: Sportske.net

U mečevima Čempionšipa srpski reprezentativac Vladimir Stojković je, po mnogima, bio zvezda večeri u Notingemu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Večeras su odigrane i tri utakmice u okviru 21. kola Čempionšipa, a gosti su bili uspešniji.

Derbi je slabio protiv Kvins Park Rendžersa sa 1:0, dok je u mečevima u kojima smo očekivali srpske reprezentativce slavio samo Njukasl, a Notingem i Preston su odigrali 1:1.

Njukasl je slavio na gostovanju Viganu sa 2:0, a golove su postigli Diame i Atsu. Gejl je danas ponovo bio prvi izbor Rafe Beniteza, Aleksandar Mitrović je presedeo čitav meč na klupi za rezerve i očekujemo da dobije priliku već u narednom meču protiv Bartona 17. decembra.

U meču Notingema i Prestona dominirao je Vladimir Stojković koga su mnogi proglasili za igrača utakmice jer je gost bio bolji rival, posebno u prvom poluvremenu.

Stojke je spasio dva sigurna gola u prvom poluvremenu, komotno je moglo da bude i 0:3 u korist Prestona da nije bilo njega.

mekinok je doveo goste u prednost, a Maksvel je autogolom doneo Notingemu izjednačenje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.12.2016
10:20

Mogli bi i Derbi i Lids vise da se vrate u PL, a bogami i Birmingem i Sefild V, o NF i Aston Vili da i ne pricam, steta sto tu mesta ima za samo 3 kluba. Hal, Svonsi, Kristal Palas, B(a)rnli, Bornmut, Stouk, Votford pa cak i Lester, oni nisu bas taj krem engleskog fudbala, Blekburn i Vulvzi su veci od njih. VBA moze da ostane, Fulam neka saceka jos malo, ovi su ipak veci klub:-D

avatar
zoran zoran
Thursday, 15.12.2016
09:00

Njukasl bi trebao da udje zanimljivo da ga prati Brajton iako ima jos dosta da se igra solidno su se udaljili od konkurencije, volio bih iz baraza Lids:D