Falkaova majka ljuta na Van Gala?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
14:35
Izvor: Sportske.net

Radamel Falkao nije najsrećniji u Mančester Junajtedu, fudbaler koji je ove sezone pozajmljen ekipi Luja Van Gala će se najverovatnije vratiti u Monako.

Beta/AP Photo/Kamran Jebreili
Beta/AP Photo/Kamran Jebreili

Povezane vesti

Ekipa Mančester Junajteda je došla do nekog zacrtanog cilja, a to je plasman u Ligu šampiona ove sezone. Ipak, Radamel Falkao nije odigrao bitnu ulogu u toj misiji, Luj Van Gal nije preterano računao na njega u drugom delu sezone, često je bio na klupi čak i kada je Robin Van  Persi bio povređen.

Postoji velika mogućnost da se on vrati u Monako nakon završetka ove sezone, spekuliše se i o mogućem novom klubu, ali za sada je sve to tiho.

Oglasila se njegova majka rekavši da je imao dosta problema sa povredama i da su one razlogi što on nije na potrebnom nivou ove sezone.

"Nije sve lako u njegovom životu.", počela je priču Karmenca Zarate, majka napadača iz Kolumbije.

"Imao je dosta teških momenata u svojoj karijeri, posebno što se tiće povreda. One su usporile njegov progres i sprečila ga da učestvuje na velikim takmičenjima kao što je bilo prošle godine na Svetskom prvenstvu.", rekla je ona.

"Moramo da poštujemo Van Gala i njegove metode. Mislim da to što sedi na klupi nije ništa lično, pošto je to radio i sa Van Persijem i Di Marijom. Ipak, Falkao nema šta da dokazuje Van Galu, medijima i navijačima, postoji dobar razlog zašto je u Mančester Junajtedu.", rekla je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Wednesday, 13.05.2015
00:56

Mnogi su dali nerealne izjave oko Falkaa, ali lično mislim da je odličan napadač, samo mu je potrebno malo više vremena da se uklopi u engleski nogomet.. I tu predstavlja odredjeni rizik, ne znam zašto je otišao u Monaco, mogao je dobiti novce dobre i od drugih klubova.nMislim da je u tome napravio grešku.

avatar
Tuesday, 12.05.2015
18:21

Sta da se radi. Falkao se definitivno nije snasao. Da je njegov ugovor malo jeftiniji, pa i da rizikujemo. Ovako-NE

avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 12.05.2015
16:18

ali kad kaze zena nema sta da dokazuje van galu,medijima,navijacima postoji dbr razlog zasto je u man utd, koji zaboga kad nije nijedan od tih

avatar
Вучко
Tuesday, 12.05.2015
15:49
avatar
skols18
Tuesday, 12.05.2015
15:33

Falkao ostaje u jun jos 6meseci..ipak je on mega star i puni kasu manci..mozda bi ovako mogao da izgleda tim jun dehea otamendi roho klajn blind kerik herera depaj di marija runi falkao...mora di marija igrat levo krilo depaj desno a runi poluspica iza el tigra...

avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 12.05.2015
16:44

tako je skolsi samo mega zvijezde dolaze u obzir ipak je to manco ne liverpul:D

avatar
S-I-M-K-E
Tuesday, 12.05.2015
14:50

Nevjerovatno kako zivot jednog fudbalera moze da se okrene naopacke za samo nekoliko mjeseci...Falkaa su kovali u zvijezde dok je igrao za Atletiko,cak je na jednoj utakmici dao 5 golova,onda je dosla povreda,prodat je Monaku za ogmromne pare,i tu je napravio veliku gresku....Oporavio se,presao u Junajted i kod Van Gala dozivio totalni krah.

avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 12.05.2015
16:37

kako povrede nazalost mogu da uniste fudbalera i uopste covjeka da je to strasno

avatar
ManUtdSrbija
Tuesday, 12.05.2015
14:48

Jedina majka od svih igraca koja je dala najrealniju izjavu do sada. Ja bi voleo da produzimo pozajmicu sa njim na jos godinu dana, nije on zaboravio da igra fudbal. Mnogo bitnu ulogu u njegovom padu forme igra povreda, izostanak sa SP i prilagodjavanje na PL. Smatram da je zasluzio jos jednu sansu.