Falkao se ne predaje: "Davaću još golova za Junajted"

Autor: Miloš Marković
utorak 31.03.2015.
16:03
Izvor: Sportske.net

Dok se u javnosti spekuliše njegovom budućnošću u timu Mančester Junajteda, Radamel Falkao se punih baterija vraća sa reprezentativnih obaveza.

Beta/AP Photo/Kamran Jebreili
Beta/AP Photo/Kamran Jebreili

Povezane vesti

Fudbaler koji je na korak od toga da postigne najbolji strelac u istoriji Kolumbije vraća se u klub sa obnovljenim samopouzdanjem, uveren da će uspeti da se nametne svog menadžeru.

U trijumfu nad Bahreinom je Falkao postigao dva gola, a potom još jedan protiv Kuvajta, stigao do kote od 24 pogotka na 56 nastupa u dresu nacionalnog tima.

Sam ističe da su ti golovi uticali na samopouzdanje.

„Golovi mi daju samopouzdanje. Kao što sam i ranije govorio, potrebna mi je minutaža, potrebno mi je da igram utakmice u kontinuitetu, a to dobijam u reprezentaciji. Dao sam sve od sebe, vraćam se punih baterija u Mančester.“, rekao je Tigar, o kome se uveliko govori da će uskoro napustiti Old Traford.

Ipak, on se koncentriše na đavole.

„Imamo još osam utakmica do kraja. Lično ću dati sve od sebe da se nametnem i odigram što više minuta. Verujem u sebe, potrebna mi je samo prilika da se dokažem. Želim da ostanem u Junajtedu i kada se sezona okonča sešću i razmisliću o tome šta je najbolje za moju karijeru.“, rekao je Falkao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke