Falkao – 'Ljubav' je problem?

Autor: Miloš Marković
utorak 24.02.2015.
09:50
Izvor: Sportske.net

Iako fizički spreman, Radamel Falkao u Junajtedu ne prikazuje partije koje se očekuju. U čemu je problem?

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kako se bliži kraj pozajmice iz Monaka, koja ističe u maju, sve oči se lagano okreću ka Radamelu Falkau.

Kolumbijski Tigar je u potpunosti razočarao tokom svog boravka na Old Trafordu, sve je izglednije da Junajted neće iskoristiti priliku da otkupi ugovor iskusnog napadača.

Konstantno ga posmatrajući kroz prizmu novca koji prima i za koji može biti otkupljen, javnost je na Falkaa stavila veliki pritisak, Kolumbijac ima velikih problema da se izbori sa očekivanjima. Ipak, očito postoji još nečega što mu smeta, a drugi čovek Monaka smatra da zna razlog.

Vadim Vasiljev insistira da je problem u ljubavi.

Naime, potpredsednik Monaka tvrdi da se Falkao u Junajtedu ne oseća voljeno, da mu se ne posvećuje dovoljna pažnja, te da zbog toga ima emotivnih problema da iskaže svoj maksimum. Čelični Holanđanin, hladni Van Gal je bez milosti prema svojim fudbalerima, svaku grešku svojih pulena kažnjava stavljanjem na klupu, kao što je bio slučaj i protiv Prestona kada je Falkaa zamenio nakon sat vremena igre.

„Falkao je veliki igrač, fenomenalan strelac. Mentalno je jak, tehnički jedan od najboljih. Ponekad svi fudbaleri prolaze kroz težak period, male stvari tada prave razliku, sitnice. Možda je u pitanju nepoverenje trenera.“, osvrnuo se Vasiljev na Van Gala.

„U fudbalu smo videli mnogo primera u kojima igrači odu u jedan klub i ne uspevaju da se pokažu, a potom se vrate kući i eksplodiraju.“, ističe Vasiljev, koji kao da se nada da će se Kolumbijac vratiti u Francusku.

„Sve je moguće, možda ponovo zaigra u Monaku. Dobili smo interesovanje velikih klubova, još uvek čekamo odgovor Junajteda.“, rekao je on.

Sugeriše se u javnosti da su interesovanje pokazali Real Madrid i Valensija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Tuesday, 24.02.2015
11:07

Junajted je vec na njega bacio 12 miliona I ako ga otkupe to ce biti potpuni promasaj,skoro u rangu one nase kupovine Kerola,istina od Falkaa ce zaraditi par miliona prodajom dresova ali I Kerol je postigao par bitnih golova..