Falkao i dalje rovit, Van Gal sve nervozniji...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 08.12.2014.
13:44
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda nije preterano zadovoljan kadrovskom situacijom u svom timu, naročito kada je u pitanju Radamel Falkao.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Radamel Falkao je na poslednje dve utakmice Mančester Junajteda ulazio sa klupe, a Luj Van Gal ističe da ga 'ne zanima' da li je Kolumbijac zadovoljan time.

Podsetimo, Falkao se oporavlja od povrede mišića potkolenice, Holanđanin je požurio da ga uključi u tim usled brojnih problema sa povredama ostalih fudbalera. Kako je rekao sam Van Gal na konferenciji za medije, Falkao je u timu za Sautempton 'iako je spreman za svega 20 minuta'.

Runi je u utorak propustio meč sa Stoukom, Vilson je morao da počne meč pre Falkaa, za koga Van kaže da mu je bilo potrebno 'da oseti teren'.

„Mnogo bi bilo bolje da je igrao sa drugim timo, ali to ne mogu da uradim jer smo u utorak imali meč sa Stoukom a Runi je bio povređen.", rekao je.

Plaćen 'papreno' za jednogodišnju pozajmicu, Falkao ne uspeva da se nametne i pokaže kao željeno pojačanje, čini se da je Van Gal sve nezadovoljniji situacijom i na ostrvu se već spekuliše sa time da Junajted neće otkupljivati njegov ugovor.

Van Gal svojim nepokolebivim stavom samo potpiruje maštu engleskih medija.

„Ne interesuje me da li je zadovoljan ulogom rezerviste. On mora da prati moju filozofiju. Zato sam ovde.“, rekao je Holanđanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
veljaunited
Monday, 08.12.2014
16:39

Apsolutno se slazem sa Van Galom,fizicka spremnost igraca je najbitnija stvar kod istog,jedini razlog zbog koga je na primer Van Persi dobijao sanse je taj sto je fizicki bio spreman za utakmice,ali mislim da ce Falcao uspeti da se oporavi jer se radi o vrhunskom potencijalu a isto to mislim i za Aguera koji se povredio na duze.....