Fabregasov prvi intervju: O Londonu, Murinju, Toresu, Košti, ambicijama

Autor: Đorđe Đokić
utorak 22.07.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net

Sesk Fabregas je dao prvi intervju od dolaska u Čelsi klupskoj televiziji u kom je objasnio svoju odluku i planove. Došao zbog Murinja, siguran da će sjajno sarađivati sa Toresom i Koštom. Želi da osvoji sve.

facebook
facebook

Povezane vesti

Fabregas je tek dva dana praktično u dresu Čelsija, ali svi u klubu tvrde da se lepo prilagodio. Za klupsku TV je dao i prvi intervju od kad je potpisao za novi klub.

"Sve je super. Posle odmora, srećan sam zbog početka treninga i utakmica. Tu sam, svi su me super primili, osećam se odlično i veoma sam srećan. Siguran sam da ću biti srećan u Londonu jer ga obožavam. Za mene, to je najbolji grad na svetu" - otkrivao prve utiske Sesk.

"Za mene je bitno što sam ugovor potpisao pre Svetskog prvenstva. Želeo sam da budem siguran gde ću biti sledeće sezone. Mislim da sam u pravim godinama i želeo sam promenu. Pogledao sam u ponude i posle razgovora sa trenerom shvatio sam da je Čelsi najbolja opcija"

Jasno da je želja da radi sa Murinjom presudila.

"Žozeovi timovi su uvek teški protivnici i uvek ih je teško pobediti. Taktički su uvek odlični, disciplinovani. Izvlači najbolje iz svojih igrača." - jasan je Fabregas

"Počeo sam da igram sa Fernandom (Toresom) kad sam imao 18 godina. Na mom debiju za Španiju, tako da mi igramo zajedno već 9 godina. Osvojili smo dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo zajedno.

Volim da igram sa njim. Jak je, sjajno se oslobađa, odlično se kreće bez lopte. Siguran sam da ćemo napraviti dobro partnerstvo.

Dijego (Košta) je mnogo napredovao u poslednjih par godina. Veoma je opasan u svakoj utakmici. Prošle godine je igrao svaka 3 dana i uvek je bio odličan. Kreće se baš kako ja volim jer mi daje opcije da dodam loptu. Mislim da će biti sjajan u Čelsiju"
- opisao je Fabregas svoje sunarodnike i sada saigrače.

A kad govori o ambicijama je jasan

"Moje ambicije? Moje ambicije su da osvojim apsolutno sve

Jasno je zašto ga je Murinjo doveo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke