Fabregas: "Navijači Arsenala mogu da me mrze, ali nisam imao izbora"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.09.2014.
12:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler reprezentacije Španije i nekadašnji kapiten Arsenala, Sesk Fabregas, dominira na početku ove sezone u Čelsiju i ističe da navijači Arsenala ne bi trebalo da budu ljuti na njega.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sesk Fabregas igra kao preporođen od kada se vratio u Premijer ligu. Na neki način je nastavio tamo gde je stao kada je otišao iz najjače lige na svetu, ali ne u istom klubu, što je teško palo navijačima Arsenala.

On je istakao da on nije imao izbora i da navijači Arsenala moraju da "nastave dalje".

"Menjanje klubova je deo ove igre, a ljudi moraju da zapamte da je Arsenal taj koji nije aktivirao otkupnu klauzulu koju je samo taj klub imao. Šta je trebalo da radim, da se povučem iz fudbala? Nema šanse...", rekao je Fabregas za britanski San.

"Mogu da razumem da su navijači Arsenala tužni, neki su čak i ljuti. Ali, ja moram da gledam šta je najbolje za mene, morao sam da donesem ovakvu odluku.

Mislio sam da je Čelsi najbolja opcija za mene, to sam i uradio. Gde god da sam otišao u Premijer ligu, sigurno ne bi bilo u redu navijačima Arsenala.
", istakao je Sesk Fabregas.

Čelsi je domaćin Aston Vili ovog vikenda u subot od 16 časova, dok Arsenal istog dana na svojim Emiratima igra derbi meč protiv još jedne ekipe iz prestonice Engleske, Totenhema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke