FA kup - Totenhem 's pola gasa' do 1/8 finala

Autor: Lazar Mitrović
subota 30.01.2016.
16:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Totenhema bez većih problema eliminisali Kolčester kao gosti u 4. rundi najstarijeg fudbaslkog takmičenja na svetu i plasirali se u narednu fazu istog.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Ekipa Maurisija Poketina je opravdala ulogu velikog favorita protiv trećeligaša Kolčester Junajteda.

'Pevci' su trijumufovali sa ubedljivih 4:1 na stadionu 'Veston Houms' u Kolčesteru i tako obezbedili plasman u osminu finala FA kupa.

Nasr Čadli
je rezantinim udarcem sa ivice šestnaesterca doveo goste iz svernog Lonodna u vođstvo na asistenciju Erika Lamele, igrao se 27. minut meča.

Totenhem je sa minimalnom prednošću otišao na veliki odmor, a na novi gol se čekalo do 67. minuta kada je šut Erika Dajera sa velike udaljenosti zakačio usput jednog defanzivca domaćina, lopta je promenila pravac i završila u mreži.

Čadli je svojim drugim golom u 78. minutu utakmice rešio sve dileme, reprezentativac Belgije je odlično trznuo glavom nakon centaršuta Tripijea s desnog boka.

 Kolčester je dva minuta kasnije uspeo došao do počasnog gola kada je Ben Dejvis zatresao svoju mrežu pošto se lopta od stative odbila o njegovu potklonicu, da bi konačnih 1:4 postavio Tom Kerol na asistenciju Čadlija u 82. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Saturday, 30.01.2016
18:10

Dok je većini Lester najgotivnija ekipa u PL ove sezone, meni je Totenhem. Da sam od ove sezone počeo pratiti fudbal i Premijer ligu, počeo bih navijati za njih, a i ovako ću navijati da ostanu u trci za titulu u kojoj su po meni uveliko i da osvoje ligu.