FA Kup - 'Pevci' nadmudrili 'Lisice', Liverpul uspešan na 'popravnom'

Autor: Lazar Mitrović
sreda 20.01.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net

Poznata su još dva učesnika 4. kola.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Večeras smo dobili još dva učesnika šesnaestine finala, a to su Totenhem i Liverpul.

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Premijer lige, ekipa Lestera, okončala je svoje učešće, porazom od ekipe Totenhema rezultatom 2-0.

Ekipa Klaudija Ranijerija je na svom 'King Pauer Stadionu', u popravnom meču, poražena od ekipe iz severnog Londona, i sada će moći 'sve kart da baci' na Premijer ligu, i pokuša da održi trku za visok plasman.

Italijanski stručnjak je u 'vatru bacio' uglavnom rezerviste, što janso ukazuje na ambicije tog kluba u ovoj sezoni. Nije ni Poketino izveo najjači sastav, ali je ipak on više želeo prolaz u narednu fazu takmičenja.

'Sparse' su do pobede došli golovima Son Heung Mina u 39. minutu, i Nasera Čadlija u 66. minutu, nakon asistencije fubalera iz Južne Koreje, koji bi mogao da ponese epitet 'igrača utakmice'.

Liverpul je na 'Enfildu' iz drugog pokušaja uspeo da izbaci ekipu Eksitera.

'Redsi' su savladali ekipu iz Lige Dva, rezultatom 3-0, i tako popravili utisak iz prvog meča, kada su jedva izvukli nerešen rezultat.

Jirgen Klop je ponovo promešao karte, i u tim uvrstio fudbalere koji nisu imali priliku da nastupaju za A tim 'Redsa'.

Džo Alen je u 10. minutu doneo prednost ekipi Liverpula. U poslednjih 15. minuta meča, 'Redsi' su dokrajčili žilavog protivnika, preko Šejia Ođa i Žoaa Teišeire.

Eksiter će takođe imati razlog za zadovoljstvo nakon ovog dvomeča, jer će doboti deo prihoda od ulaznica sa 'Enfilda', što će biti značajna finansijska injekcija za njihov budžet.

Golove sa ova dva meča pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.01.2016
01:21

Lester gubi konce, nije bitno gubis li u kupu ili u ligi čim krene gotovo je. Slijedi pad i u ligi siguran sam.

avatar
Paisley > man scums
Thursday, 21.01.2016
19:30

Nemaš ti pojma

avatar
Thursday, 21.01.2016
20:21
avatar
Abibas
Thursday, 21.01.2016
01:12

ljudi koji pisu komantare iz zezanja ili da iznerviraju druge, reci ce da je to samo eksiter, ali nece reci da su za liverpul, kao i u prvoj utakmici, igrali klinci koji uopste i ne igraju uz dodatak, ovaj put tri iskusnija igraca (benteke, alen i ajb)... jako mi je drago sto se flanagan vratio, ja njega jako gotivim, ali mi je zao sto za ove dve utakmice rositer nije bio zdrav... ovo bio bila odlicna i minutaza i iskustvo za njega i iskreno se nadam da ce kroz nekoliko godina on i branagan biti vazni clanovi liverpulove sredine...

avatar
mitric
Thursday, 21.01.2016
00:22

Sasvim zaluzena pobjeda Totenhema. Lester iako osvjezenje u ligi ove sezone je u zadnje vrijeme poceo da igra pravi antifudbal. COYS!

avatar
Paisley > man scums
Thursday, 21.01.2016
00:06

Kevin Stjuart me iskreno oduševio kontrolom, brzom predajom lopte i načinom na koji čita igru. Pogrešio par puta u predaji lopte ali nije nas koštalo i ne zameram mu. Branagan, s koliko samopouzdanja igra deluje mi kao da je kapiten među rezervama, solidan igrač ima potencijala. Teišeira je, kako ja volim da kažem, Kutinjo za siromašne, kreativan, poletan, vredno radi na terenu ali mislim da neće uspeti u L'poolu, barem da nikad neće dostići nivo za glavnog kreativca Liverpula. Odžo još jedan u nizu klonova talenata L'poola nakon Sterlinga, Ajba, Sinklera (mislim na sličnost izgleda) odlična tehnika, brz, pravo krilo, gol fenomenalan. Ima mesta za njega u budućnosti svakako.

avatar
Paisley > man scums
Wednesday, 20.01.2016
23:57

Doktorska utakmica mlađanih junoša. Smit svaku priliku koristi da pokaže koliko je smiren, brz i kakav centaršut ima, što se mene tiče trebalo bi da se uskoro potrudi i da puca na prvi tim. Iljori solidan, nije bilo previše iskušenja za njega ali ono malo posla što je imao odradio profesionalno, malo mi se čini lagan, treba da radi teretana i spreman je za prvi tim. Flanagan se vratio i pokazao smirenost, zavidnu tehniku za beka i lik koji je bio najslabija karika u Suarezovom L'poolu jedan od najiskusnijih včrs, tako je delovao svaki put kad je imao loptu. Sledeći komentar vezni red :)

avatar
Brat Suarez#7
Thursday, 21.01.2016
01:15

Ja sam oduševljen Smitom, ima tu neku pozitivnu drskost, veoma atipično za mladog igrača. Samo da nastavi vredno da radi, verujem da je Klopu itekako zapao za oko. Moreno bi takođe trebalo uskoro da se zabrine za svoju poziciju u prvih 11 :D Šta kažeš za napad? Tačnije Benteka konkretno? :)

avatar
Brat Suarez#7
Friday, 22.01.2016
23:42

Saglasan sam za sve oko Bentekea, trenutno ima ozbiljnih problema sa samopouzdanjem, ali takođe nema sumnje da taj čovek poseduje ogroman kvalitet. Nikako se za sada nije uklopio, ali je i pored toga najbolji strelac ekipe i postigao je neke mnogo bitne pogotke koji su donosili pobede. Ne sviđa mi se što ga Redsi generalno mnogo kritikuju, većinom se fokusiraju na negativne delove njegove igre. Evo protiv Eksitera je učestvovao u dva gola, za treći je odradio sjajan posao, međutim svi se fokusiraju na onaj njegov promašaj u nadohnadi i negativne stvari. Isto i protiv Lestera kada je fulao zicer u nadohnadi, moglo se čuti dosta kritika, a on nam je na tom meču doneo pobedu. Tog čoveka sada više nego ikad treba podržati i verovati u njega. Delim mišljenje za Morena :) Kakvi su tvoji utisci za Emrea? U poslednje vreme iskreno baš slabe partije pruža, nikako se ne snalazi na zadnjem veznom. Ima slab pregled igre, često prodaje loptu u vezi bespotrebno... Lukas mi je dosta pouzdaniji. Pozdrav :)

avatar
Paisley > man scums
Thursday, 21.01.2016
19:30

Seniore nisam hteo da komentarišem, ali Benteke ima probleme sa kretnjom, on je čovek koji treba da je stalno na 5 metara od gola ali se konstantno izvlači na 16 i tu ne može ništa da uradi. Ponekad me sramota da toliki čovek gubi duele od protivničkih igrača koji su mnogo manji od njega a nekad kad hoće opet zna da dobro primi, zagradi i prosledi loptu i to bi trebalo češće da radi. Što se tiče Morena, ne sviđa mi se u kom smeru se razvija, bek treba da zna da centrira a ovaj to ne zna i radujem se Smitu u prvom timu, iskreno. Sličan problem imam i sa Kutinjom, po meni ako ubrzo ne postane konstantan treba ga se rešiti jer ne može se igra graditi oko nekog ko odigra dve dobre partije pa ga nema narednih 10. Pozdrav :)

avatar
Paisley > man scums
Wednesday, 20.01.2016
23:52

Za Lester nisu igrali ni Marez ni Vardi, jasno je šta je prioritet za Ranijerija

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Friday, 22.01.2016
10:00

Tako je. Taman sad nek se svi drugi muce sa kupom, oni ce da odmaraju igrace za ligu.

avatar
(anti)talentovan lik
Friday, 22.01.2016
12:12

E Klop zato muci U-21 hehe :D