FA kup - Marsijal sačuvao Junajted, majstorija Pajea, odluka u Londonu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.03.2016.
18:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester junajteda i Vest Hema remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u četvrtfinalu FA kupa pa će odluka o plasmanu među četiri najbolja biti doneta u ponovljenom meču u Londonu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prvo poluvreme nije bilo preterano zanimljivo, ekipe su imale po nekoliko prilika, a najbolju je propustio Emenike kada je glavom sa pet metara šutirao direktno u De Heu.

Ipak, u drugom delu igre viđeno je mnogo više prilika i više uzbuđenja. Najlepši trenutak na meču dogodio se u 68. minutu kada je Dimitri Paje postigao spektakuran pogodak sa preko 30 metara.

On je sa preko 30 metara hirurški precizno preko živog zida od stative matirao De Heu koji nije mogao ništa da učini.

Inače, ovo je Pajeu 11. gol u sezoni u svim takmičenjima, a možete da pogledati OVDE.

Luj van Gal nije imao šta da izgubi, Junajted je krenuo u ofanzivu, ali je teško dolazio do opasne zone. Holanđanin je odlučio da u igru uvede Švajnštajgera i Depaja umesto Felainija i Rašforda.

Junajted je do izjednačenja došao u 83. minutu kada je nakon akcije po desnoj strani, Erera pronašao Marsijala, a ovaj iz nimalo lake situacije iskosa sa leve strane pogodio za 1:1.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata pa će odluku o četvrtoj ekipi u polufinalu doneti ponovljeni meč u Londonu.

Podsetimo, plasman u polufinale obezbedili su Kristal Palas, Everton i Votford.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

62 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACM<3
Monday, 14.03.2016
02:12

Marsijal i Paje...Dzabe ja pricam da svi potcjenjuju francuze kad misle da nemaju najjacu ekipu trenutno

avatar
Pochettino M.
Monday, 14.03.2016
01:17

Interesantan okršaj dva lokalna engleska kluba. Ipak ne toliko interesantan, kao kada se sastanu velikani.

avatar
Steph22
Monday, 14.03.2016
20:31

Da kao npr. Junajted i Arsenal.

avatar
MANUTD
Tuesday, 15.03.2016
15:24

Koliko plitkouman moras biti da bi te interesovao neciji privatan zivot?

avatar
Pochettino M.
Monday, 14.03.2016
21:29

Alo, štakor, stidi se nika. Ponosiš se čovekom koji je opštio sa bratovom ženom, kakav si ti onda? Izvinjavam se svim štakorima na ovoj planeti, posebno učitelju Splinteru.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 13.03.2016
23:34

Nakon svakje utakmice kazem,necu vise da ih gledam,da sacuvam kucni inventar i svoje zdravje ali srce ne da...Po zavrsetku utakmice sa Liverpulom Van Gal je izjavio:Moja filozofija i rad sa ekipom funkcionira i da je ekipa bolja nego prosle sezone samo rezultati nedostaju...i nakon ovoga covek treba nesto pametno napisati?!..."Mi" tu "imamo" posla sa covekom koji zivi i radi u nekji paralelni univerzum,toliko arogantan i pun sebe,prosto nevjerovantno!Iz ove perspektive mora se reci da su rukovodni ljudi u klubu veliki oportunisti i licemeri zbog podrske trenera koji ima katastrofalne rezultate versus Mojesa koji je najuren posle nekoliko mjeseci,to isto vazi i za domicilne navijace,gde su trasparenti,gde je avion!?Sa cime je Van Gal zasluzio ovakav odnos kada stanje u ekipi je katastrofalno,u svakom smislu,i fudbalskom i rezultatskom.Pa covjek je jos pre pocetka sezone "osudio" ekipu na propast forsirajuci Blinda na mjestu stopera i prodajom svih napadaca.Da tragedija bude jos vece covjek je ubjedjen da njegova"filozofija" funkcionira i da je on u stvari neshvaceni fudbalski genij!Zamislite:Od poslednjih 34 utakmice odigranih u svim takmicenja Junajted nije uspjeo da pobjedi u 21!!!Ja sam siguran da ekipa ima veliki potencijal ali pod njegovom palicom Junajted na terenu deluje kao campionsip ekipu,boze kada vidim tog misira kako se sepuri,paradira podignutim nosem sa sveskom u ruci,najgori trener koji je Junajted ikada imao!

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 14.03.2016
06:23

Mi i vi, kakve dve ekipe. A treneri Mrtvi Gaal, i Pelegrini, pa zar smo mi zasluzili tako nesto...

avatar
cinober
Monday, 14.03.2016
14:35
avatar
lonchy88
Sunday, 13.03.2016
22:55

Ja kazem da mi treba u svakoj utakmici na startu pustimo protivniku gol pa da krenemo igrati fudbal. Smijesno je to da dok nam Paje nije zabio gol gotovo da nismo imali ozbiljnu sansu iz igre, a to se ponavlja cijele sezone. Onako kako smo odigrali zadnjih 20 minuta treba igrati od starta, makar na old trafordu, jer se nema sta izgubiti.Nekada je Junajted bio strah i trepet pogotovo kuci. A sada smo presmijesni.West hem je odlicna ekipa, a bilic sjajan trener. To je dokazao dok je vodio hrvatsku i besiktas a sada iznova dokazuje i u west hamu. Mislim da bi on bio puno bolji trener nego van gal. Nadam se da cemo protiv liverpula krenuti od samoga starta na sve ili nista, jer ako budemo cekali ko danas, mozemo samo zaboraviti i teoretski da imamo kakve takve sanse da prodjemo!

avatar
Steph22
Sunday, 13.03.2016
22:14

Stvarno ne znam sta treba da se dogodi da bi trol dobio otkaz. Ovo je Junajtedu jedina sansa za trofej u ovoj sezoni. Trebaju da se potrude igraci. Marsijal odlican, Rasford solidan kao i Erera, a De Hea maestralan kao i uvijek. Zaista mnogo pogresnih pasova, pogotovo Varele, Roha i Karika. Mora bolje, mora da se krene naprijed, a ne da se davi lopta. Sudjenje katastrofalno, a Paje je dao zaista fenomenalan gol. GGMU

avatar
Pochettino M.
Monday, 14.03.2016
01:16

Što bi dobio otkaz? Ovo je prirodna pozicija Junajteda na tabeli, sa čiča fergijem ste se pomerili iz granica prosečnosti i to u vašim glavicama stvara konfuzije. Znaš, svaka neprirodna pojava jeste genetski modifikovana i nikad ne biva prirodna, to je dokazala evolucija. Mančester nikada nije bio veliki klub i jedan Škot ne može i nije mogao promeniti. Što se pre osvestite biće vam lakše da plovite morem koji se zove realnost. Junajted je na 5. mestu sasvim zadovoljavajuć po okolinu i na prirodnom staništu. Mačke će uvek juriti pacove, znaš, jedino će smak sveta to promeniti. Mada moraš da znaš da smak sveta neće učiniti Junajted velikanom. Sa svojih 16 trofeja plus par komjuniti šildova pre čiča fergija ste sasvim običan klub u Engleskoj.U njegovo vreme jak klub u svojoj najjačoj eri, sada, tamo gde vas vodi tok karme i takvi da zadovoljite apetite kosmičke pravde i sveta. Istina je da ako jednom štakora ubediš da je lav, nikad ga više ne možeš osvestiti i dočarati mu da je štakor. U tome je poenta.

avatar
Steph22
Monday, 14.03.2016
20:30

Vidi druze, ne znam odakle si se ti se ti pojavio jer te prvi put vidim ovdje. Junajted je 6. a Liverpul je 8. i to je Liverpulova pozicija vec dugi niz godina. 26 godina je Lpul vreca za udaranje i 26 godina ne mogu da osvoje titulu zato ti budi malo realan i nemoj da se igras sa stakorima jer ti ne pristaje. Junajted je trofejniji klub od Liverpula, a ti pricaj sta hoces, jer vidim da si ti jos jedan maleni hejter i nista vise, i zamolio bih te da mene zaobidjes sa svojim stakorima.

avatar
MANUTD
Monday, 14.03.2016
13:02

Sve si objasnio osim par cinjenica. Kako to da Junajted ima najvise titula u Engleskoj? Kako to da Junajted ima najvise fanova na SVETU? Kako to da je Junajted pre Fergusona ( tacnije 1967.) imao jednak broj titula kao i liverpul( 7), a da je uz to bio i jedini Engleski klub sa trofejom prvaka Evrope do tad? Ako je Junajted po tvojoj prici postojao samo u razdoblju Fergusona, da li to znaci da liverpul ne postoji od 1990-e, s obizirom na to da je od tad osvojio mnogo manje trofeja nego Junajted pre Fergusona?

avatar
Nikola M.
Sunday, 13.03.2016
20:46

Po ko zna koji put, odigramo užasno loše prvo poluvreme na Old Trafordu, tek se u nastavku malo živne. Nov meč, a problemi stari. Opet je to veći deo utakmice sporo, previše rezervisano, neodlučno... Nisam zadovoljan, potrebno je mnogo više. Erera je u 3 navrata mogao bolje u izglednim prilikama, donekle se iskupio asistencijom za Marsijala, mada nije loše odigrao u celini, trudio se, Rašford je imao jednu odličnu šansu u 60. minutu. Depaj ima problem sa odlukama koje donosi na terenu, kad treba da šutira, on pokušava da doda i obratno. U svakom slučaju, ostaje taj revanš. 3 puta smo igrali sa Vest Hemom ove sezone i sva 3 puta je bilo nerešeno, valjda ćemo ih konačno pobediti u predstojećem revanšu :)

avatar
Pochettino M.
Tuesday, 15.03.2016
14:41

Dosta si realan, što je za pohvalu, ali koči te to što si, da se ne uvrediš, onako priglup. Ali šta ćeš, ne može i jare i pare.

avatar
Sunday, 13.03.2016
20:40

Sudija amater!

avatar
Dragan Andric
Sunday, 13.03.2016
20:13

krivo mi je sto ima drugi mec trebali su da ispadnu ali mi je milo zbog luzerpula nemogu da ih slusam da nije bilo sudije ne bi nas dobili ja postujem ekipe koi nas dobiju sa igrom a ne sa sudijama vest hemu svaka cast

avatar
mrancic
Sunday, 13.03.2016
20:46

Objasni bolje sta si hteo da kazes.

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 13.03.2016
21:28

Ti si pobednik veceri.

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 13.03.2016
20:04

Paje klasa, odavno nisam video bolji slobodnjak. Marsijal se vraca u formu bio je dobar, Depaj mora da igra od pocetka. Erera sjajan imao je lose poteze, ali bolje igra na ovoj poziciji iza napadaca. Kerik i Fela deluju smesno bas lose igraju, Svajni i Morgan bi bio pun pogodak. Prvo poluvreme lose, ali u drugom je izgledalo mnogo bolje nema veze sto je remi bar se videla konacno zelja igraca u napadu.

avatar
mrancic
Sunday, 13.03.2016
20:53

Verovatno se ja ne razumem u fudbal. Objasni mi molim te koji kvalitet poseduje Depaj i cime te je uverio da treba da igra? Driblingom, sutem, tacnim dodavanjem?

avatar
mrancic
Monday, 14.03.2016
00:30

Radovacu se ako sam pogresio ali mizlim ako nastavi i iduce sezone ovako da ce ga prodati. Za njega je ova sezona izgubljena.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 13.03.2016
22:16

Depaj ima sve sto treba jednoj klasi, samo sto to jos ne koristi. Ako ste dali sansu glupom Van Gaalu, mozete i talentovanom Depaju, kako cu da se smejem, kad Memfis zapusi usta ovim kriticarima. Zivi bili, pa videli...

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 13.03.2016
21:37

Depaj je vanserijski talenat ima sjajan sut pokazao je to samo par puta u Junajtedu moze on to i bolje, sjajan dribler i fizicki je mnogo jak sto ga razlikuje od mnogih igraca na toj poziciji i plus je veoma brz.

avatar
ZEX MAN UTD!
Sunday, 13.03.2016
20:03

Sve u svemu dobro smo prosli

avatar
Paisley > man scums
Sunday, 13.03.2016
23:43
avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 14.03.2016
00:50

Bas tako.Prvo poluvreme katastrofa.U drugom se popravila situacija ali smo se spasavali na kraju.Nema zelje u igracima,ne vidi se uopste neka enrgija,cast pojedincima(Smoling,Varela,Herera,Martial)

avatar
_MUFC_
Sunday, 13.03.2016
20:02

Solidna igra i jednih i drugih.Mislim da je remi najpravedniji.Payet postigao fantastičan pogodak.Martial nas je izvukao ovu utakmicu,momak je odličan.Sudija Martin Atkinson zreo je za penziju.Mnogo grešaka je pravio.Bio je penal na Payet-om,to je potvrdio i Howard Webb.Schwainsteiger odlično odigrao onih 15 minuta,Martial isto dobar,ostali ništa posebno.Moralo smo pobjediti ovu utakmicu ali izgleda da ce se odlučivati u Londonu.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 13.03.2016
20:00

Veliki Rasford i jos veci Memfis Depaj,koliko samo klase.Inace moram reci da sam zaista uzivao u ovoj utakmici,posebno u igri Junajteda,toliko leprsava igra sa puno sjajnih akcija,fenomenalno.

avatar
Johan Krojf
Sunday, 13.03.2016
20:32

Zbog tebe i jos par likova nas ostale navijace Barse na portalu razapinju, smaras.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 14.03.2016
09:36

Ma cijele vijesti kod Primere su prepunjene djecom od 5-10 godina, pa naprave 50 profila i nalupaju ti minusa kada iskazes misljenje koje nije u korist njihovog kluba, vise ima ljubavi prema individualcima nego timu, naravno cast izuzecima, ali Primerine vijesti ubjedljivo naj-NE-objektivniji i naj-djetinjastiji dio sajta.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 14.03.2016
09:36

Ma cijele vijesti kod Primere su prepunjene djecom od 5-10 godina, pa naprave 50 profila i nalupaju ti minusa kada iskazes misljenje koje nije u korist njihovog kluba, vise ima ljubavi prema individualcima nego timu, naravno cast izuzecima, ali Primerine vijesti ubjedljivo naj-NE-objektivniji i naj-djetinjastiji dio sajta.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 14.03.2016
09:36

Ma cijele vijesti kod Primere su prepunjene djecom od 5-10 godina, pa naprave 50 profila i nalupaju ti minusa kada iskazes misljenje koje nije u korist njihovog kluba, vise ima ljubavi prema individualcima nego timu, naravno cast izuzecima, ali Primerine vijesti ubjedljivo naj-NE-objektivniji i naj-djetinjastiji dio sajta.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 14.03.2016
09:36

Ma cijele vijesti kod Primere su prepunjene djecom od 5-10 godina, pa naprave 50 profila i nalupaju ti minusa kada iskazes misljenje koje nije u korist njihovog kluba, vise ima ljubavi prema individualcima nego timu, naravno cast izuzecima, ali Primerine vijesti ubjedljivo naj-NE-objektivniji i naj-djetinjastiji dio sajta.

avatar
Lord Boobinjo Bitch!
Sunday, 13.03.2016
22:34

Upravo si sebe ubacio u taj kos Stefane.

avatar
Steph22
Sunday, 13.03.2016
22:08

Drago mi je da si uzivao. Bice toga jos, samo sacekaj.

avatar
Sunday, 13.03.2016
21:43

Ma više ga niko ni ne shvata ozbiljno.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 13.03.2016
21:42

Uspeo je da bude dosadniji i od Bobinja, sto je divljenja vredan uspeh... Decko je apsolutna maskota sajta, i ne znam sto se uopste latio Junajteda i sto mu oni smetaju. Verovatno ceni da niko osim Barselone ne sme da ubacuje svoje klince u tim, a zna da se od Mesija, Inieste i Pujola stiglo do Munira, Sandra i Bartre pa mu nije bas svejedno kad Rasford za 2 utakmice da vise golova nego Munir za 40... Inace, ovo nije hejt Barse, nego samo konstatacija o liku...

avatar
Sunday, 13.03.2016
19:59

Dosta sudijskih grešaka na obije strane i loš fudbal do gola Pajea, onda se malo otvorilo. Jedan od ljepših slobodnjaka što sam vidio, Paje je majstor. Ne mogu da vjerujem da Depaj ne šutira u onoj situaciji, nego oće da dribla. Mora to mnogo bolje, ali provukli su se. GGMU

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 13.03.2016
19:59

Bio faul nad golmanom kod Junajtedovog gola :P Ali Vest Hem stvarno zasluzuje igrama top 4 ove sezone, pa makar i taj FA cup, za koji racunam da ce pripasti pobjedniku bas ove utakmice...

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 13.03.2016
20:24

Vidim po minusima da je neko OPET ljut zbog isticanja ispravne/neispravne sudijske odluke koja je donesena/nedonesena...

avatar
Андер Ерера
Sunday, 13.03.2016
21:48

Mislim da je Švajnštajger gurnut na golmana mada nisam siguran. U svakom slučaju Junajted je prije svega oštećen, Paje trebao završiti utakmicu prije slobodnjaka. Užasno suđenje Etkinsona, griješio je u korist i jednih i drugih, s tim da je Junajted najviše oštećen (što nije čudo kad dotični sudi).

avatar
fcb
Sunday, 13.03.2016
19:59

Paje je trebao da dobije drugi žuti, odnosno crveni za ono simuliranje, ali bolje što nije jer bismo bili uskraćeni za još jednu njegovu majstoriju. Paje je strašan igrač i to stalno dokazuje, ali je danas ipak trebao da dobije crveni, a on je odmah posle toga dao gol. Takodje i gol Mančestera je bio neregularan jer je Švajnštajger napravio faul nad golmanom. Mančester jadan 80 minuta, i zaslužili su da ispadnu, a mislim da će svakako ispasti u revanšu. Mančester na kraju sezone hitno mora nešto da mijenja, jer ovako više ne ide definitivno.

avatar
Андер Ерера
Sunday, 13.03.2016
21:49

Nije Junajted zaslužio da ispadne, moraš shvatiti koliko je Vest Hem kvalitetna ekipa u ovom trenutku, u boljoj su formi od Junajteda. Danas vjerujem da je Junajted zaslužio prolaz zbog užasnog suđenja i zbog toga što su ipak bili opasniji od Vest Hema, ali i remi je pravedan.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 14.03.2016
06:38

Pitam se druze, ko ti je dao minus, i zasto. Apsolutno realan komentar...

avatar
Sunday, 13.03.2016
19:58

Драго ми је због Марсијала!

avatar
Manipulator
Sunday, 13.03.2016
19:57

Raspada se UTD.

avatar
obertan
Sunday, 13.03.2016
21:18

sta ima liverpool

avatar
Steph22
Sunday, 13.03.2016
22:09
avatar
The KING(guapo)
Sunday, 13.03.2016
19:55

Neverovatno da je Junajtedu priznat gol,evidentno da je Svajnstajger faulirao golamana West hema.

avatar
Anthlon
Sunday, 13.03.2016
20:16

Cuo sam da dobro igra ovaj sa tvog avatara u Celsiju. :D

avatar
Steph22
Sunday, 13.03.2016
22:10

Evidentno je da je trebao da bude sviran penal za Junajted nakon Ererinog suta.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 13.03.2016
20:41

Gledaj ga protiv West Hema sledeci vikend,kako ponizava svoje oponente.