FA kup - Jalovost 'Đavola' protiv četvrtoligaša

Autor: Boban Filipović
petak 23.01.2015.
22:56
Izvor: Sportske.net

U prvom meču četvrte runde najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu Kembridž i Mančester Junajted odigrali bez golova. Odluka o tome ko će dalje pašće na 'Old Trafordu'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda moraće dužim putem da potraže put do 1/8 finale FA kupa.

Izabranici Luja Van Gala večeras nisu uspeli da se izbore za više od remija bez golova u gostima kod četvoroligaša Kembridža.

Domaćin je rešio da se brani i u tome uspeo, ali mora se priznati da su ataci 'Đavola' bili daleko ispod očekivanog nivoa.

U finišu se opasno zakuvalo, prvo tri minuta pre kraja regularnog pred golom De Hee, a potom i u sudjskoj nadonkandi u kaznenom preostoru Kembriža.

Ipak, završilo se najnepopularnijim rezultatom, odluka o učesniku 1/8 finala pašće na 'Teratu snova' u ponovljenom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 24.01.2015
00:01

Barem ima neceg dobrog u ovome, igrali smo sa 4 pozadi! Mata je morao da igra i to umesto Januzaja. Zasto Dzons pored Di Marije pa i Karika izvodi kornere ????

avatar
superfrankielamps
Saturday, 24.01.2015
01:28

Mata je za ovakve meceve gdje protivnik igra bunker,po meni najbitniji vezista Junajteda,jer je najspremniji da da loptu u prostor kroz odbranu..nVan Gal me iznenadjuje svojim odlukama , nije bas takticar kakav sam mislio..

avatar
Sunday, 25.01.2015
18:53

Upravo o tome i pricam. Vidi se da imamo isto misljenje sto se tice Junajteda ;)

avatar
Balkan
Saturday, 24.01.2015
01:53

Zato sto di Maria nije ruco jedva dobaci do kaznenog,a sto se tice Caricka on je za klupe nije za prvog tima.problem u unitedu je do fudbalskog znanja ima igraca koji nisu za prvog tima slabo se trude i boje se lopte