FA Kup - Aston Vila u polufinalu!

Autor: Boban Filipović
subota 07.03.2015.
20:32
Izvor: Sportske.net

Vila je ove sedmice dobila dva gradska derbija protiv Vest Broma, prvo u utorak u Premiejr ligi, a danas ga eliminisala u 1/4 finalu najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Delirijum na 'Vila Parku'.

Beta/AP Photo / Nick Potts/PA
Beta/AP Photo / Nick Potts/PA

Povezane vesti

Veliko slavlje i neopisiva radost na 'Vila Parku', domaći navijači slave plasman u polufinale FA kupa nakon pobede nad gradskim rivalom Vest Bromvič Albionom. Nisu mogli da sačekaju poslednji sudijski zvižduk, deo njih je upao na teren u poslednjim trenucima meča.

Ekipa Tima Šervuda slavila je rezultatom 2:0 golovima Fabijana Delfa i Skota Sinklera, koji su tresli mrežu Majhila u 51. i 85. minutu. Bivši menadžer Totenhema je dva puta nadmudrio Tonja Pjulisa u roku od četiri dana.

Nije bilo mnogo fudbalske lepote u ovom birmingemskom derbiju, meč su obeležili kartoni, palo je čak 10 žutih i dva crvena, i jedni i drugi su završili utakmicu sa čovekom manje.



Prvo četvrtfinale odigrano je ranije danas, Bredford je ugostio Reding, nije bilo ni pobednika, ni golova, tako da će ponovljen meč rešiti dileme oko toga ko će u polufinale.

Treći par čine Liverpul i Blekburn Roversi, taj meč je na programu sutra od 17h na 'Enfild Roudu', a derbi 1/4 finala je duel između Mančester Junajteda i Arsenala koji se igra u pomedeljak uveče (20:45h) na 'Old Trafordu'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke