Evropa sve dalje, Mihin Torino ponovo prokockao prednost!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.01.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Serija bez pobede Mihajlovićevog tima u Seriji A sve je duža...

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Ono zbog čega je Siniša Mihajlović nedavno bio ''ljut kao ris'' posle remija sa Milanom (2:2), njegov tim je ponovo dozvolio sebi i u današnjem meču protiv Atalante na svom terenu.

Ponovo je Torino u prvom poluvremenu uspeo da stekne rezultatsku prednost, ali ju je u nastavku prokockao i na kraju čak može da bude i zadovoljan konačnim rezultatom, jer je tim iz Bergama u drugom poluvremenu bio mnogo opasniji  - 1:1.

A počelo je idealno za domaći tim. Već u 16. minutu Falke je doveo ekipu Torina u vođstvo na asistenciju Bareke sa tom prednošću je Torino ušao u drugih 45 minuta.

Ali, onda već po običaju, značajan pad u igri Mihajlovićevog tima, što u 66. minutu Petanja koristi i preciznim udarcem u donji levi ugao Hartovog gola donosi izjednačenje Atalanti - 1:1.

Do kraja smo gledali zanimljivu borbu, bilo je još nekoliko odličnih prilika na obe strane, ali je pobedi ipak bila bliža Atalanta, s obzirom da je samo Kurić imao tri stopostotne šanse.

Od naših internacionalaca, Adem Ljajić je odigrao ceo meč za Torino, Saša Lukić nije dobio priliku, a na drugoj strani je tek u finišu zaigrao napadač gostiju Aleksandar Pešić.

Torino sada na devetom mestu ima 31 bod, a Atalanta na šestom ima osam više - 39.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Sunday, 29.01.2017
16:47

..da utakmica traje 20 minuta Torino bi bio sampion!

avatar
rosso_89
Sunday, 29.01.2017
15:32

Atalanta= veliki broj talentovanih, mladih i odlicnih igraca. Da je danas Kurtic prisebniji bio, lako je moglo biti 1-3. Atalanta zasluzuje najmanje EL od ove sezone.