Evra veran 'staroj dami'

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 06.06.2016.
19:19
Izvor: Sportske.net

Iskusni levi bek i Juventus su dogovorili produžetak saradnje.

BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni
BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Povezane vesti

Patris Evra je produžio ugovor sa 'Bjankonerima' do 20. juna 2017. godine uz opciju da se saradnja produži na još godinu dana.

Francuski reprezentativac je došao u redove najtrofejnijeg italijanskog kluba leta 2014. godine nakon osam i po godina provedenih u Mančester Juanjtedu sa kojim se naosvajao trofeja, a da je rođeni pobednik dokazao je i u Juveu.

35-godišnji levi bek je prošle sezone imao najviše uspešnih startova u Seriji A, uz to bio veoma koristan u napadu i pripadaju mu ogromne zasluge za osvajanje duple krune.

Izvori bliski Juventusu tvrde da je Evra uz Điđija Bufona najviše uticao na renesansu u timu nakon poraza od Sasuola u oktobru prošle godine, nakon čega je usledila impresivana serija u kojoj je do kraja sezone osvojeno 85 od mogućih 90 bodova u Seriji A!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Monday, 06.06.2016
19:48

Odlicno ! Imamo 2 klase levo - Evra i Sandro , a uskoro i desno - Licht i Alves ! Evra je neverovatan pobednik i prava legenda , nadam se da ce zavrsiti karieru kod nas i da ce osati i posle to ... U odbranu sada fali jos jedna stoper , ako planiramo da igramo sa 3 , a to je najverovatno ... BBC + Rugani i jos jedan mladi stoper .... Onda KLASA na sredini i to je to , ako ostane Morata , ako ne , stize i jedan napadac ... FORZA JUVENTUS

avatar
Del Piero
Monday, 06.06.2016
19:40

Igracina, inteligentan veoma i vrlo lako moze biti odlican trener kad zavrsi karijeru. Sandro ce verovatno sve vise preuzimati tu poziciju levog beka jer je zver, ali moze Evra jos 2 sezone da ima dobru minutazu i odigra kvalitetno.