Evra: ''Poštujemo Dinamo, meč važan za podizanje forme''

Autor: Beta Beta
sreda 07.12.2016.
00:00
Izvor: Beta

Fudbaler Juventusa Patris Evra rekao je danas da njegova ekipa poštuje zagrebački Dinamo, ali je dodao da će u predstojećoj utakmici Lige šampiona ići na pobedu i pored toga što je "stara dama" već obezbedila prolaz u osminu finala.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

"Sve utakmice Lige šampiona moraju d se igraju s najvećim respektom prema protivniku jer je ovo stvarno važno takmičenje. I pored toga što smo osigurali prolaz u iduću fazu ključno je da se ispravno pristupi ovoj utakmici", rekao je Evra, prenosi Hina.

Fudbaleri Juventusa sutra dočekuju Dinamo u šestom kolu Grupe H Lige šampiona.

"Protiv Dinama moramo da igramo kao protiv Atalante u poslednjem prvenstvenom kolu i da pobedimo pred svojim navijačima
", rekao je on.

"Uvek sam govorio da ako pogrešno počneš utakmicu Lige šampiona rizikuješ i možeš biti kažnjen. U tim utakmicama odlučuju detalji, jer su utakmice otvorene", rekao je Evra koji je u Juventusu od leta 2014. kada je stigao iz Mančester junajteda.

Uoči poslednjeg kola takmičenja po grupama Juventus ima 11 bodova, Sevilja 10, Lion sedam, dok je Dinamo bez ijednog boda.

Juventus je u pretprošlom prvenstvenom kolu izgubio sa 3:1 od Djenove, ali je u subotu slavio protiv Atalante sa 3:1.

"Nakon tog poraza smo mi igrači razgovarali medjusobno, kao što to uvek činimo kada su stvari loše. Svesni smo da oblačenje ovog dresa nosi sa sobom odgovornost. To je bio samo loš dan i ne verujem da bismo mogli opet da doživimo takav jedan. Kao što smo videli protiv Atalante ponovno smo izgledali kao porodica", rekao je Evra.

Narednog vikenda crno-beli igraju s Torinom gradski derbi i razmišljaju o nastavku Serije A.

"Osvajanje šeste titule prvaka zaredom za nas je najvažnija stvar jer bismo time ušli u istoriju. Titula još nije naša, pa moramo biti oprezni. Svi naporno treniramo kao da dosad nismo ništa osvojili", rekao je Evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke