Evo šta se desi kad Pogba ili Grizman ne igraju za Francusku

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.06.2016.
20:34
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Francuske iznenadio je odabirom startne jedanaestorice za duel sa Albanijom, a statistika govori da bi izostanak Pogbe i Grizmana mogao skupo da košta "Galske Petlove".

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Reprezentacija Francuske večeras igra drugi meč na Evropskom prvenstvu, a selektor Didije Dešan napravio je prilično iznenađujuć izbor za okršaj sa Albancima.

Kormilar "Galskih petlova" odlučio je da u prvih 11 ne uvrsti Pola Pogbu i Antoana Grizmana, a statistika kaže da bi to moglo skupo da košta Francuze.

Poslednji put kada Pogba ili Grizman nisu počeli utakmicu reprezentacija Francuske je poražena rezultatom 2:0 i to u susretu sa selekcijom Engleske.

Jasno je da nije moguće porediti kvalitet reprezentacija Engleske i Albanije i da je Francuska večeras favorit sa pomenutim igračima ili bez njih u timu, ali nije na odmet podsetiti na ovaj kuriozitet.

Utakmica Francuska - Albanija igra se od 21 čas na stadionu "Velodrom" u Marseju, a sastave za koje su se opredelili Dešan i De Bjazi mogli ste da vidite OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 16.06.2016
00:53

Grizman treba da igra, a Pogba nije zaslzžio da bude u starnih 11. Onaj komentator na BHTu krajem meča reče da je Pogba vjerovatno novi igrač Reala od iduće sezone - ja to nisam nigdje pročitao, da li zna netko nešto više o tome, ili ovaj spiker onako lupa po svom??