Evo šta je Luka rekao na predstavljanju navijačima Palasa

Autor: Beta Beta
sreda 01.02.2017.
11:12
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je u svom prvom intervjuu kao igrač Kristal Palasa da je jako uzbudjen što dolazi u taj klub i Premijer ligu.

twitter.com :@CPFC
twitter.com :@CPFC

Povezane vesti

Milivojević je u utorak kasno uveče potpisao za klub iz Londona, odakle je došao iz Olimpijakosa.

"Vrlo sam uzbuđen što sam došao u Kristal Palas i vrlo sam uzbuđen što ću igrati u Premijer ligi, koja je jedna od najboljih liga na svetu. Pokušaću da pružim sve od sebe, da dam najbolje što mogu timu i da se što je pre moguće prilagodim ligi i novom timu", rekao je Milivojević za sajt kluba.

On je navijačima svog novog kluba objasnio kakav je igrač.

"Ja sam defanzivni vezni igrač, onaj koji pokušava da kontroliše utakmicu i donese timu ravnotežu. Probaću da što je pre moguće donesem svoje kvalitete timu. Ove godine sam dao šest golova u 17 utakmica, što je malo čudno za mene. Ova godina je bila uspešna u Olimpijakosu. U prvenstvu sam odigrao sve utakmice osim jedne koju sam morao da propustim zbog kartona", rekao je Milivojević.

Palas je na društvenim mrežama objavio kratak video snimak u kome se Milivojević predstavlja rečima: "Ja sam Luka Milivojević. Možete me zvati Luka".

Kristal Palas je danas objavio da je doveo na pozajmicu Mamadu Sakoa iz Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 01.02.2017
18:50

iskreno bolje da si ostao u grckoj dobra hrana ,lepe zene ( grkinje a i turistkinje),dobra muzika(ne mislim na cajke) , more ,plaze . prosto milina

avatar
Filip MUFC
Wednesday, 01.02.2017
13:22

Baš mi je drago što si uspeo da se probiješ do PL.Srećno u nastavku karijere i da ostaneš sa Palasom u ligi.Nadam se da ćeš biti starter u što više mečeva.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 01.02.2017
12:54

Zvacemo te Milivoje :)