Evo kako Daudi stoji dres Čelsijevog "B" tima! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net

Holandski prvoligaš Vitese promovisao je u četvrtak Abiolu Daudu koji se nakon potpisivanja ugovora odmah stavio na raspolaganje treneru Peteru Bošu.

vitesse.nl
vitesse.nl

Povezane vesti

Dosadašnji prvotimac Crvene zvezde Abiola Dauda u četvrtak je promovisan u Arnhemu kao novi član fudbalskog kluba Vitese.

Holandski klub koji mnogi nazivaju "B" timom Čelsija ponudio je Daudi ugovor na tri godine što je Nigerijac sa švedskim pasošem oberučke prihvatio i odmah se stavio na raspolaganje treneru Bošu.

"Zadovoljstvo nam je što smo uspeli da se pojačamo na poziciji napadača. To je bio jako važan korak u sklapanju tima za narednu sezonu" izjavio je prilikom promocije tehnički direktor Mo Alah.

Abiola Dauda
Foto: Vitesse.nl

Abiola Dauda preselio se u klub koji je u prethodnoj sezoni dosta dugo držao korak u trci za šampionsku titulu ali je u završnici sezone posustao i ostao iza Ajaksa, Fejnorda, PSV-a, Tventea i Herenvena.

Tamnoputi napadač koji se Zvezdi priključio 2013. godine odigrao je za crveno-bele 31 utakmicu, postigao 15 golova i osvojio šampionsku titulu u Srbiji. U Tventeu će mu društvo praviti Uroš Đurđević, tek da i dalje u svom okruženju može da sluša srpski jezik.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke