Everton se pokreće, pokrenuo se i Zamora

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 15.12.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Tri kola ekipa Evertona nije znala za pobedu, ali je večeras zabeležila veoma bitnu savladavši Kvins Park Rendžers sa 3:1.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Everton je konačno slavio nakon tri neuspeha, ovoga puta je na svom terenu savladao ekipu Kvins Park Rendžersa zahvaljujući odličnoj igri u većem delu meča.

Everton je danas bio bolji tim, koristili su sve greške odbrane ekipe iz Londona i na kraju su sva tri boda sasvim zasluženo ostala u Liverpulu.

Everton je poveo nakon sjajnog gola Rosa Barklija. Povukao je loptu u levu stranu, da bi sa nekih 25 metara opalio levicom ka golu gostiju, lopta je svoje mesto pronašla u gornjem levom uglu za 1:0.

Do kraja poluvremena videli smo još jedan gol Evertona, a strelac je bio Miraljas, Belgijanac.

On je pogodio iz slobodnog udarca, lopta je nekog i zakačila na putu ka golu, 2:0.

Drugo poluvreme počelo je golom Stivena Nejsmita, pogodio je glavom iz blizine na asistenciju Mekgidija, i tako doneo nedostižnu prednost svom timu.

Do kraja, ekipa Harija Rednapa je uspela samo da smanji rezultat, strelac je bio Bobi Zamora, bio je ovo tek treći gol Kvins Parka ove sezone u gostima. Bio je ovo njegov prvi gol u Premijer ligi nakon pauze od 2 godine i 3 meseca.

Do kraja meča Everton je preko Samija Etoa pogodio stativu u poslednjim trenucima meča, a u istom napadu Barkli je pokušao, bezuspešno.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R.V.P. #20
Monday, 15.12.2014
23:58

Kakva golčina Barklija, sada naravno opet kreću priče "Barkli od 50 miliona", ali svakako svaka čast za gol. A ovaj QPR je loš tim, opet su svratili na godinu dana u PL, naravno ispadanje u Čempionšip je neminovno, velika šteta što su uzeli mesto u Premijer ligi simpatičnom Derbi Kauntiju.