Everton prekinuo Lesterovu seriju pobeda

Autor: Boban Filipović
nedelja 09.04.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

Posle pet trijumfa u nizu u Premijer ligi, aktuelni šampion Engleske je poražen na 'Gudison Parku'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sjajan meč odigrali su Everton i Lester u 32. kolu Premijer lige, jedan od najboljih ove sezone.

Palo je šest golova, čak pet u prvom poluvremenu, u nastavku je najbolji strelac lige Romelu Lukaku svojim drugim golom na utakmici, a 23. prvenstvenim u tekućoj sezoni dotukao "Lisice".

Belgijanac se iskrao čuvarima i ostao sam na drugoj stativi posle kornera koji je izveo Miraljas, Džagelka je zbog trećeg gola skrenuo pažnju na sebe, ponovo bio najviši u skoku, nije baš najbolje trznuo glavom, ali mu se piše asistencija.

Zanimljivo, Lukaku je dao više golova u Premijer ligi ove sezone nego Midlsboro (23:22)!

Bilo je još prilika do kraja, najbolju je imao štoper gostiju Robert Hut u finišu, ali se rezultat nije menjao. Ostalo je 4:2.

Jedini pogodak koji je pao u drugom poluvremenu pogledajte prilogu, a pet iz prvih 45 minuta OVDE.


"Karamele" su se ovom pobedom izjednačile po broju bodova sa Arsenalom, ali 'Tobdžije' imaju tri utakmice manje.

Delovalo je u ranoj fazi meča da Lester može da nastavi seriju pobeda kada je šampion golčinom Olbrajtona iz slobodnog udarca preokrenuo na 1:2, ali Everton je u ovom trenutku bolji tim i pobeda Kumanovih pulena je apsolutno zaslužena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 09.04.2017
19:25

Lukaku zvijer čovjek koji je trebao da nasljedi Drogbu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.04.2017
18:59

Romelu Lukaku zvjer trenutno najbolji napadac Premijer lige danas 2 komada ukupno 23 gol ove sezone a jos ima da se igra do kraja decko ce sigurno biti najbolji strijelac na kraju sezone prosle god je takodjer bio jedan od jacih spiceva lige sa 18 pogodaka al ovu sezonu je pokidao jos jace ,nadam se da ce uprava Celzija ga vratit i ispraviti gresku kao sto su i David Luiza vratili nadam se i povratku Romelua na Bridz i da nastavi stopama Drogbe ako je iko poput Drogbe u danasnjem svijetu fudbala to je Lukaku.Da jos napomenem da je momak sa 23 god najbolji strijelac Evertona u klubskoj istoriji to je nevjerovatno ,ne kontam samo sto ga pojedini navijaci Celzija ne vole ali nema veze ima nas Celzijevaca koji smo 100 posto za njega i nadam se da ce se vratiti u Celzi jer i pored toga sto je vrhunski i mlad napadac on je i od malih nogu navijac Celzija i idol mu je nas gigant Didier :)

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 09.04.2017
19:54

Za sve se slazem samo ovo u vezi Drogbe nikako ne moze ni on ni niko da bude ni da lici uopste na njega zna se ko je bio majstor za velika djela plakao sam kad je odlazio

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 09.04.2017
22:51

Ако у кога видим замену иоле да се надзире то је мали Абрахам али као Дрогба онако велик играч једном се рађа

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.04.2017
21:31

Drogba je meni uz Lamparda najdrazi igrac Celzija ikad i tesko da ce se naci igrac slican Drogbi ikada bilo gdje a kamoli u Celziju ali ja se eto nadam da Lukaku moze da nadomjesti tu prazninu koju je Celzi dobio kada nas je Drogba napustio jer je Lukaku mlad igrac i ako ga dovedemo eto nam napadaca za dugo dugo godina a ima vec iskustvo igranja engleske lige.

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 09.04.2017
20:05

Licno ja sam za to da probamo ali nikako da damo preko 50-60 miliona. Ima on jos da radi ali je moguce da ce biti zastrasujuc za 3, 4 godine tako da vredi rizikovati.