EURO 2016 - Runi proradio, Crnogorcima ne ide...

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.10.2014.
19:56
Izvor: Sportske.net

Odigrani su prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija za EP u Francuskoj koje se igra 2016. godine.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Reprezentaciji Crne Gore baš ne ide u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se igra u Francuskoj 2016. godine. Nakon pobede nad Moldavijom u sepembru, u oktobru definitivno ne igraju kako treba, pošto su nakon nerešenog rezultata sa Lihtenštajnom izgubili od Austrije sa 1:0.

Austrija je zasluženo slavila na ovom meču, bili su nešto konkretniji, a Okoti je na asistenciju Arnautovića rešio ovaj meč.




U istoj grupi desilo se veliko iznenađenje. Moldavija je kao gost uspela da uzme bod Rusima koji nikako ne liče na sebe. Nakon tri kola, oni imaju jednu pobedu i dva nerešena ishoda, s tim da je jedina pobeda zabeležena protiv Lihtenštajna.

Gol za Ruse je postigao Dzjuba, dok je Epureanu izjednačio rezultat.



Estonci su igrali dobro protiv Engleza, ali je Vejn Runi uništio sve njihove nade golom iz slobodnog udarca sredinom drugog poluvremena. Igrali su Englezi sa igračem više, ali nisu izgledali preterano dobro na terenu danas.

Bila je ovo treća pobeda Engleske iz isto toliko mečeva.Estonci su nakon pobede nad Slovenijom zabeležili i drugi poraz uzastopno.



Ukrajina je pobedila Makedoniju u okviru grupi C sa 1:0 i tako je otišla na deobu prvog mesta sa Slovacima, ali samo do večeras kada oni igraju svoj meč.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke