Etou niko nije rekao da ne bi trebalo da se zamera Mihi...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 02.02.2015.
15:26
Izvor: Sportske.net

Samo što je došao u italijanski klub, iskusni strelac Samjuel Eto na dobrom je putu da se zameri Siniši Mihajloviću, možda već došao na tanak led.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Strahovi Siniše Mihajlovića su se obistinili.

Još pre nego što je Samjuel Eto stigao u njegov klub kao želja čelnika Sampdorije, Siniša Mihajlović je bio više nego jasan kada je u pitanju kamerunski napadač.

Moraće Eto da se povinuje zahtevima ekipe, da se posveti rezultatima i dobrobiti tima.

Debitovao je Eto u porazu od Torina, ubedljivog poraza rezultatom 5:1, nije mu boravak u sampdoriji započeo kako je očekivao. Stvari su se pogoršale kada je Siniša Mihajlović, u svom prepoznatljivom stilu, naredio duple treninge kao svojevrsnu 'pouku' svojim momcima.

Etou se to nije svidelo, napustio je trening centar bez reči, znajući Mihu, sebi i zatvorio vrata prvog tima.

Kamerunac je, dodaje se, osim učestalih treninga i teškog rada koji nije po njegovoj meri, nezadovoljan odnosom koji prema njemu gaji Siniša Mihajlović.

Srbin je javno iznosio donekle kritičke stavove prema Etou, njegovoj fizičkoj spremi, bio upitan prema tome da li će Kamerunac uopšte moći da pomogne timu, što se Etou nikako nije svidelo. Današnja odluka o duplim treninzima je prelila čašu, Italijani najavljuju da bi u medijima trebalo očekivati i zvaničan stav kluba prema kompletnoj situaciji.

Uzdaće se Eto u podršku iz rukovodećih struktura, očito ne znajući da Miha ima karakter i status, naročito ove sezone kada mu rezultati idu u prilog, nedodirljivog trenera.

Kako će se ova situacija odraziti na čitav tim, ostaje da se vidi. Mihajlović sigurno neće imati previše vremena da se danas bavi internim stvarima, obzirom da je poslednji dan prelaznog roka u kome Srbin želi da pojača svoj tim u poslednjim satima pijace.

Naime, Mihajlović juri da popuni deficitarnu poziciju u odbrani, italijanski mediji prenose da je izbor pao na dva imena za mesto u štoperskoj liniji.

Pominje se donekle zaboravljeni Dorija, koji od svog dolaska u Marsej iz Botafoga nije odigrao niti jednu utakmicu, ali u igri je i Modibo Diakite, koji nastupa u Deportivo La Korunji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke