Eto trenirao, da li su sekire zakopane?

Autor: Beta Beta
utorak 03.02.2015.
12:37
Izvor: Beta

Kamerunac se danas pojavio na treningu, da li je problem rešen?

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Kamerunski fudbaler Samjuel Eto trenirao je danas, čime je okončan sukob između njega i trenera Sampdorije Siniše Mihajlovića, preneli su italijanski mediji.

Mihajlović je zbog prvenstvenog poraza od Torina od 1:5 u nedelju, otkazao za juče planirani slobodan dan i tražio od igrača da obave dva treninga, jutarnji i popodnevni.

Eto je posle jutarnjeg treninga obavestio Mihajlovića da neće moći da dođe na popodnevni zbog ranije dogovorenih obaveza i posle žučne rasprave napustio je klupski centar. Kamerunski fudbaler se nije pojavio na popodnevnom treningu, preneli su italijanski mediji.

Bivši selektor Srbije je kazao da je takvo ponašanje Etoa "nedostatak poštovanja", da bi predsednik kluba Masimo Ferero kasnije izjavio da Eto i Mihajlović nisu u sukobu.

Uprkos navodima da sukoba nema i tome da je Eto danas trenirao, italijanski mediji spakulišu da će Kamerunac ipak napustiti Sampdoriju.

Kao dve potencijalne destinacije pominju se SAD i Kina.

Eto je prošle nedelje iz Evrtona prešao u Sampdoriju, a debitovao je u nedelju protiv Torina, u poslednjih 20 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 03.02.2015
14:27

Nema sukoba, ali on svakako nije trenirao. To moze da uradi tako svaki put. Oterace njega Miha, nije lud da mu jedan raspali igrac govori kako se vodi ekipa.