Eto se nudio Mamiću, ovaj ga odbio!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
14:54
Izvor: Sportske.net

Nakon dovođenja fudbalera iz Mančester Junajteda i Barselone, u tim Dinama stigao je i Ognjen Vukojević, a danas je zamalo došao i Sami Eto, reprezentativac Kameruna i dosadašnji igrač Čelsija.

Beta/AP Photo/Sergei Grits
Beta/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Dinamo iz Zagreba se ne šali u ovom prelaznom roku, doveo je nekoliko izvrsnih pojačanja, posebno u vidu fudbalera Mančester Junajteda koji je došao kao pozajmljen igrač, ali i nekadašnjeg fudbalera ovog tima i novog lidera, Ognjena Vukojevića. 

Tu je i fudbaler Barselone koji se nalazi na pozajmici, Dani Olm, 16-ogodišnji mladić.

Nagovestio je Zdravko Mamić da neće stati na ovom putu dovođenja novih i renomiranih fudbalera u Dinamo, pominje se još dosta poznatih imena, a pojedini hrvatski mediji smatraju da se on ''uplašio'' Hajduka i odlične Rijeke koja pravi sjajne rezultate ove sezone.

Rijeka u prva četiri kola ima isto toliko pobeda, dominira i u Ligi Evrope, dok je Hajduk takođe počeo da dovodi renomirane igrače, poput Artema Milevskog, nekadašnje želje Partizana i Crvene Zvezde i čoveka koji je za reprezentaciju Ukrajine odigrao 50 mečeva.

Mamić se ne osvrće na njih, želi da napravi lidera u regionu, a kaže da mu svakodnevno stižu pozivi, poruke i dvd materijali sa novim igračima.

Verovali ili ne, jedan od poziva bio je i od strane ''nekog agenta'' koji nudi Samjuela Etoa za 5 miliona za jednu odigranu sezonu, a Mamić je odgovorio da je dotični agent ''pogrešio broj''.

„Odakle da mu platimo pet miliona evra plate?“, rekao je Mamić za Jutarnji List.

U Dinamo bi narednih dana moglo da stigne pojačanje u vidu mladog reprezentativca Brazila, Luana, koji trenutno brani boje Gremija i koji igra na poziciji napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke