EP U21 - Nemci sa Ter Štegenom u Češkoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.06.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Nemačke Horst Hrubeš saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeće EP na kojem se, između ostalih, nalazi i golman klupskog šampiona Evrope Mark-Andre Ter Štegen.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Do početka Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije ostalo je još šest dana što znači da su selektori već objavili spiskove igrača na koje računaju.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić prvi je izašao u javnost sa spiskom igrača za EP u Češkoj Republici, dok je selektor našeg prvog rivala Horst Hrubeš čekao poslednji trenutak.

Na spisku reprezentacije Nemačke nalazi se nekoliko zvučnih imena a svakako da je ime Marka-Andrea Ter Štegena najzvučnije, imajući u vidu da se radi o golmanu koji je prethodne nedelje podigao trofej namenjem klupskom prvaku Evrope.

Golman Barselone priključiće se pripremama mlade reprezentacije 13. juna a pored njega na spisku Horsta Hrubeša nalaze se još:

golmani - Timo Horn (Keln), Bernd Leno (Bajer Leverkuzen), Mark-Andre Ter Štegen (Barselona)

odbrana - Niko Šulc (Herta), Kristijan Gunter (Frajburg), Matijas Ginter (Borusija Dortmund), Julian Korb (Borusija Menhengladbah), Robin Knohe (Volfsburg), Dominik Hajnc (Kajzerslautern)

vezni red - Johanes Gajs (Majnc), Junus Mali (Majnc), Emre Džan (Liverpul), Kerem Demirbaj (Kajzerslautern), Maks Mejer (Šalke), Džošua Kimih (Bajern Minhen), Leonardo Bitenkur (Hanover), Moric Lajtner (Štutgart), Amin Junes (Kajzerslautern), Feliks Klaus (Frajburg), Maksimilijan Arnold (Volfsburg)

napadači - Kevin Foland (Hofenhajm), Filip Hofman (Kajzerslautern), Serž Gnabri (Arsenal)

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine reprezentacija Srbije će odigrati 17. juna baš protiv Nemačke pa nam ostaje da vidimo kako će "Orlići" uspeti da se izbore sa izuzetno jakim protivnikom koji slovi za glavnog kandidata za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Javier Mascherano
Thursday, 11.06.2015
12:58

Ovi bi bez problema dobili nasu reprezentaciju, sve sami talenti, ko igra FM zna o cemu pricam

avatar
Thursday, 11.06.2015
11:35

Ter-Stegen je prevazisao ovo. Vreme je da se bori za mesto prvog golmana A tima sa Nojerom.

avatar
Belt92
Thursday, 11.06.2015
11:30

Momak osvojio LS i igra za mlade........Emre can igra,a markovica klub nije pustio.....mitrovic vuce povredu.......

avatar
Mosa Marjanovic 8
Thursday, 11.06.2015
11:28

Knohe 23 godine Leno 23 godine Stegen 23 godine Voland 22 godine.Koliko je dozvoljeno iznad 21 godine??????

avatar
nenad1995
Thursday, 11.06.2015
12:13

Cista glupost je sto se ovo zove EP za igrace do 21 godine, pravilnije je da se zove EP za igrace rodjenje 1992. godine i mladje. nUkratko: Na pocetku kvalifikacije je bitno da igrac ima 21. godinu (ove kvelifikacije su pocele 2013. godine)

avatar
Mosa Marjanovic 8
Thursday, 11.06.2015
20:19

Nenade hvala ti na informaciji.