EP U21 - Englezi posle preokreta bolji od Slovaka

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.06.2017.
19:53
Izvor: Sportske.net

Selekcija Engleske došla je do prvog trijumfa na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 21 godine, koje se ove godine održava u Poljskoj.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Nakon remija bez golova protiv Šveđana na startu šampionata, Englezi su slavili protiv Slovačke, koja je u prvoj rundi bila bolja od domaćina Poljske.

Na "Kolporter Areni" u Kielceu, Englezi je sa 1:2 (1:0) bila bolja od Slovaka.

Nakon 23 minuta igre, Slovačka je došla do prednosti. Rusnak je izveo korner sa leve strane, Črijen je odlično skočio i glavom smetstio loptu iza leđa Pikforda.

Taj rezultat je ostao na snazi do kraja prvog dela igre, ali je odgovor Engleza usledio za samo 15 minuta igre u nastavku.

Najpre su u 50. minutu izjednačili preko štopera Svonsija Mosona. Marfi je centrirao sa desne strane, Moson zahvata loptu ali njegov udarac uspeva da ukroti golman Slovačke, ipak mu se lopta ponovo odbija, a ovoga puta je smešta u mrežu.

Samo 10 minuta nakon izjednačenja, Vord-Praus šalkje sjajnu dijagonalu ka Redmondu, napadač Sotona odlično lomi svog čuvara, namešta se na udarac i postiže gol za potpuni preokret Engleske.


Do kraja nije bilo promene rezultat, te se Engleska tako popela na vrh grupe A, sa bodom više od današnjih rivala Slovaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 19.06.2017
19:56

Englezi dobili tekmu na invidualni kvalitet. Ali oduševili su me Slovaci sa svojim navijačima, otpevali su himnu kao jedan.