EP, U21 - Englezi i Slovaci ubedljivi, Srbija izgubila sve šanse za polufinale

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Poznat rasplet u Grupi A, koji se tiče i naše reprezentacije. Lalatovićevi ''Orlići'', da li zbog ''nedostatka sreće'' ili nečeg drugog, definitivno neće igrati u polufinalu Evropskog U21 prvenstva.

EPA/PIOTR POLAK
EPA/PIOTR POLAK

Povezane vesti

U poslednjem, trećem kolu Grupe A, reprezentacija Engleske savladala je domaću Poljsku sa 3:0, a istim rezultatom je i Slovačka deklasirala branioca trofeja, selekciju Švedske.

Posle ovakvog epiloga, Engleska je osigurala plasman u polufinale, a Slovačka će kao drugoplasirana morati da čeka rasplet u Grupi C.

Ono što je nas najviše zanimalo, reprezentacija Srbije ostala je večeras, nažalost, i bez teoretskih izgleda da se kao najbolja drugoplasirana nađe u polufinalu.

Prema tome, sutrašnja utakmica između Srbije i Španije biće oproštajna za naš tim na ovom takmičenju.

Engleze je do pobede večeras poveo Grej, pogotkm već u šestom minutu. Isti igrač je asistirao Marfiju za 2:0, sredinom drugog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Bejker u 82. minutu iz jedanaesterca.

Slovačka je najveći deo posla obavila u prvom poluvremenu. Golovima Kriena i Mihalika povela je sa 2:0, a sve dileme rešio je Satka u 72. minutu, za konačnih 3:0

Tabela Grupe A: Engleska 7, Slovačka 6, Švedska 2, Poljska 1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Friday, 23.06.2017
08:32

Da nismo u drugom kolu igrali protiv Makedonije pa i da shvatim ovakav razvoj situacije, ali igrali smo. Inace, Slovacka je najprijatnije iznenadjenje, navijam za njih da osvoje.

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 22.06.2017
22:59

Nadam se da ce slovaci uci u polufinale jer su to igrama zasluzili.

avatar
The Truth
Thursday, 22.06.2017
22:50

Grej je najbolji igrac u ovoj reprezentaciji Engleske,a prve dve utakmice nije bio starter.Mozda je ipak to samo dio taktike!