Enrike: "Suarez je bio dobar"

Autor: Beta Beta
nedelja 26.10.2014.
01:06
Izvor: Beta

Luis Suarez je odigrao prvi meč nakon dugoročne suspenzije u klupskom fudbalu, a Luis Enrike kaže da je zadovoljan njegovom igrom.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Trener Barselone Luis Enrike izjavio je da ne žali što je u večerašnjoj utakmici protiv Barselone u prvi tim uvrstio fudbalera Luisa Suareza, kome je to bio prvi takmičarski meč posle četvoromesečne suspenzije.

Barselona je večeras na Santjago Bernabeu izgubila od Real Madrida sa 1:3, a Suarez je igrao od početka utakmice pa sve do 70. minuta, uprkos tome što je to bio njegov prvi takmičarski meč posle četvoromesečne suspenzije. On je suspendovan u junu pošto je tokom utakmice Urugvaja i Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu za rame ugrizao Đorđa Kjelinija.

Suarez je asistirao Nejmaru kod gola Barselone, a nakon toga Real je preokrenuo golovima Kristijana Ronalda u 35. minutu iz penala, Pepea u 50. i Karima Benzeme u 61. minutu.

"Suarez je bio dobar. Ne žalim što sam ga ubacio u prvi tim. Nadali smo se drugačijem tipu utakmice, zatvorenijem. Ako u odbrani ne radite naporno protiv timova kakav je Real, to će vas koštati", rekao je Enrike, preneli su španski mediji.

Suarez je rekao da sa pomešanim osećanjima gleda na debi utakmicu u Barseloni. On je ovog leta iz Liverpula prešao na Kamp Nou.

"Srećan sam što sam se vratio na teren. To je veliko olakšanje i zadovoljan sam minutažom. Pomešana su mi osećanja zbog rezultata, ali ovaj tim je u više navrata igrao na visokom nivou", rekao je Suarez za AS.

"Teško je igrati na Santjago Bernabeu, ali uradili smo šta smo mogli. Svi znaju kakva je utakmica 'El klasiko'. Morali smo da krenemo napred, ali oni su veoma dobri, oni su ubili utakmicu", rekao je Suarez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke