Englezi nisu oprostili 'padobrancima' sa "Lejna"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.12.2014.
21:12
Izvor: Sportske.net

Trojica navijača Totenhema koji su ušli na teren tokom utakmice 5. kola Lige Evrope sa Partizanom drastično su kažnjeni od strane engleskih disciplinskih organa.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Pre samo tri nedelje bili smo svedoci nesvakidašnje pojave tokom duela Totenhema i Partizana u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Kažemo nesvakidašnje jer se radilo o utakmici koja je igrana na engleskom tlu pa ulazak trojice navijača na teren svakako nije nešto što bi se moglo očekivati.

Trojica momaka starosti od 22 do 26 godina uskakali su na teren jedan za drugim zbog čega je sudija bio primoran da prekine utakmicu na deset minuta.

UEFA je zbog ovog ispada kaznila Totenhem sa 11.870 funti ali engleski disciplinski organi nisu bili tako milostivi prema trojici "padobranaca".

U četvrtak su sva trojica kažnjena novčano, platiće po 155 funti zbog prekršaja koji su napravili, a pritom će im u naredne tri godine biti zabranjen ulazak na stadione u Engleskoj i Velsu!

Podsećamo da su "padobranci" sa "Vajt Hart Lejna" na majicama nosili logo kompanije koja sponzoriše klub a njihov performans je bio marketinški osmišljen potez firme zbog koje do 2018. više neće imati pravo da uživo prate utakmice u Engleskoj i Velsu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke