Engleski mediji - Baloteli ostaje na klupi?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.10.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Liverpul danas igra svoj meč sedmog kola Premijer lige protiv Vest Bromviča, a pojedini mediji u Engleskoj spekulišu da bi napadač ovog tima koji je letos doveden iz Milana mogao da ostane na klupi za rezerve.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Dejli Ekspres" u današnjem izdanju navodi da bi Mario Baloteli danas mogao da ostane na klupi za rezervne igrače kada počne meč Liverpula i Vest Bromvič Albiona na "Enfildu".

Prema pisanju istog lista Brendan Rodžers želi da odmori malo nekadašnjeg fudbalera Milana i Mančester Sitija, a u igru bi u tom slučaju ubacio Rikija Lamberta od prvog minuta.

Ipak, pitanje je koliko je verovatna ova opcija ako imamo u vidu da se niko od napadača Liverpula koji su dovedeni u ovom prelaznom roku nije pokazao u najboljem svetlu, a da Mario Baloteli jedini ne brine oko toga s obzirom na svoje samopouzdanje koje je nemoguće poljuljati.

Baloteli, kao i ostali napadači ovog tima zajedno sa celom ekipom imaju velikih problema sa realizacijom ove sezone, za razliku od prethodne kada je napad ovog tima predvodio Luis Suarez.

U isčekivanju Daniela Staridža, Liverpul će imati mnogo problema, videćemo kako će danas izgledati protiv Vest Bromvič Albiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke