Engleski junaci: "Ovo je sjajan osećaj"

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.06.2016.
21:19
Izvor: Beta

Strelci u današnjem preokretu za pobedu fudbalske reprezaentacije Engleske nad Velsom, Danijel Staridž i Džejmi Vardi, rekli su da su presrećni i ponosni.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Strelci u današnjem preokretu za pobedu fudbalske reprezaentacije Engleske nad Velsom, Danijel Staridž i Džejmi Vardi, rekli su da su presrećni i ponosni.

"Neverovatan je osećaj, fantastičan. Zahvalan sam Bogu što sam dobio priliku i što mi je dozvolio da dam gol. Ovo je sjajno. Neverovatan je osećaj pomoći momcima da pobede", rekao je Staridž posle utakmice.

Engleska je sa 2:1 pobedila Vels u drugom kolu i tako preuzela prvo mesto u Grupi D na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Napadač Liverpula je naveo da njegova ekipa ne sme previše da se raduje jer još ništa nije završeno.

"Ne smemo previše da se uzbuđujemo jer je ovo samo jedna utakmica u grupi. Atmosfera je, ipak, odlična. Svi smo zajedno u ovome", kazao je Staridž.

Staridž i Vardi su u igru ušli na poluvremenu.

Vardi je rekao da želi da bude deo prve postave, ali da je bitan tim, a ne pojedinac.

"Svi žele da budu u prvoj postavi, ali fudbal je timska igra, svi smo zajedno u ovome. Čekao sam priliku sa klupe i dočekao. Srećom, dao sam gol", rekao je Vardi.

On je naveo da treba sačekati i videti da li će u narednom susretu biti u prvih 11.

"Trudiću se najbolje što mogu na treninzima pa ćemo videti", dodao je Vardi.

Kapiten Engleske Vejn Runi rekao je da je pobeda nad Velsom odlična i potpuno zaslužena.

"Reprezentaciju ne čini samo 11 igrača na terenu. Pokazalo se da imamo odlične igrače i na terenu i na klupi. Odličan je osećaj pobediti na ovakav način. Skoro pa smo se plasirali u narednu fazu, ali i pored toga moramo da pobedimo u narednoj utakmici", rekao je Runi.

Engleska vodi posle dva kola u Grupi D sa četiri boda, jednim više od Velsa i Slovačke, dok je Rusija poslednja sa jednim.

Poslednje kolo Grupe D igraće se 20. juna, kada će se Vels sastati sa Rusijom, a Engleska sa Slovačkom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke