'Emotivac' Miha se izvinio igraču

Autor: Miloš Marković
četvrtak 26.02.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Srpski trener džentlemsnki ume da prizna svoje greške.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Veliku pažnju medija izazvao je Siniša Mihajlović u derbiju protiv Đenove.

Srpski strateg je uleteo besno na teren, umalo se fizički obračunao sa svojim igračem, Vaskom Ređinijem. Razlog je bio taj što je Ređini načinio nesmotreni faul iz koga je Đenova mogla da dođe i do pobede.

Kada su se strasti ohladile, Mihajlović je svom igraču uputio izvinjenje, priznao svoju grešku, ali i demantovao da je Ređinija hvatao za vrat.

„Odmah bih želeo da rasčitim stvari i kažem da Ređinija nisam uhvatio za vrat, već za dres. Greška koju je Ređini napravio je nedopustiva, pogotovo na derbiju protiv Đenove, što nije prvi put. Nakon utakmice izvinio sam mu se u svlačionici, ali i ekipi. Ja sam emotivan čovek i nekada mi adrenalin previše skoči.“

„Ređini je sve razumeo, ali poslao sam lošu sliku. Iskreno, jako mi je žao. Treneri često ostavljaju "prljav veš" u svlačionici, ali ja sam direktan i iskren čovek. Ne kažem da sve treba da ode u javnost, već da se nikad ne pretvaram. Za mene je ovaj slučaj zatvoren, stvar je gotova.“, istakao je Mihajlović u izjavi za italijanske medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke