"Emirati da se nazovu Vengerovim imenom!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
16:03
Izvor: Sportske.net

Navijači Arsenala sigurno nisu razmišljali o ideji da stadion "Emirati" ponese ime menadžera Arsena Vengera što je danas predložio Alan Pardju.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Uoči međusobnog susreta koji će Arsenal i Njukastl odigrati u okviru 16. kola Premijer lige na stadionu "Emirati" menadžer gostujućeg tima dao je interesantan predlog.

Alan Pardju i sam je nedavno bio u poziciji da strahuje za posao pa je, izgleda, u znak solidarnosti nahvalio Arsena Vengera i stao u njegovu odbranu.

"Arsen Venger je do sada uradio mnogo toga dobrog za Arsenal i smatram da bi stadion tog kluba trebalo da nosi njegovo ime u znak zahvalnosti" rekao je Pardju.

Francuski menadžer nalazi se na udaru dela navijača koji smatraju da klub ne beleži željene rezultate iako "Tobdžije" u tekućoj sezoni još uvek nisu ispale iz konkurencije ni za jedan trofej.

Venger već osamnaestu godinu vodi Arsenal a predlog Alana Pardjua u određenom trenutku zaista bi mogao da bude prihvaćen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uroš M.
Thursday, 11.12.2014
17:18

Nema veze ciji si navijac, ovo prosto ne moze da ti ne padne na pamet. Odavno sam se serio toga i srvarno je logican potez.