'El Ninjo' ne želi da ode bez osvojenog trofeja

Autor: Lazar Mitrović
subota 20.02.2016.
23:21
Izvor: Sportske.net

Fernando Tores izjavio da ne želi da napusti Atletiko 'praznih ruku'.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Španski napada po drugi put u karijeri nastupa u dresu Atletiko Madrida, klubu u kom je napravio prve fudbalske korake.

31-godišnjak je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri osvojio mnogo trofeja. Sa reprezentaciojom 'Crvene furije' je osvojio sve što se osvojiti može, do je sa Čelsijem došao do trofeja Lige šampiona, Lige Evrope i Premijer lige.

Ipak, španski internacionalac želi da dođe do nekog velikog trofeja i sa svojim 'matičnim klubom', sa kojim je osvojio samo trfofej šampiona španske Segunde.

Još uvek je neuzvesna sudbina popularnog 'El Ninja' na 'Visente Kalderonu', gde igra kao pozajmljen fudbaler iz redova Milana do juna.

Nekada, jedan od najboljih fudbalera na svetu, nema dilemu, i želi da ostane u madridskom klubu i nakon isteka pozajmice, ili bar dok ne ostvari svoj san i dođe do nekog velikog trofeja u dresu Atletika.

"Moja velika želja je da osvojim neki važan trofej sa Atletikom. Želim da budem tu kada se to desi, jer to će biti ostvarenje mog dečačkog sna", rekao je Tores.

Španac je već neko vreme povezivan sa prelaskom u Kinu, ali izgleda da on nema tih afiniteta, sudeći po poslednjim izjavama.

"Želim da se posvetim narednim izazovima i da uživam u svakom meču mog kluba. 100. pogodak koji sam nedavno postiga mi mnogo znači, i način na koji su ga navijači proslavili ostaće mi urezan do kraja života", rekao je Tores.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 21.02.2016
00:52

Kakav je ovo igrac bio,i onda posle one operacije ostade samo bleda senka...

avatar
SAB
Sunday, 21.02.2016
04:10

Tores, Drogba, Runi i Ronaldo bili najjbolji napadaci u Premijer Ligi 2007-2011 kada su igrali u Liverpul,Celsi odnosno Mancester

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 21.02.2016
00:49

Tores je jedan od igraca sa najvise osvojenih trofeja odnosno sa najvise razlicitih trodeja sto u klubovima sto u reprezentaciji...