Ekspresan oporavak - Prijović se već vratio na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.04.2017.
12:10
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović vratio se na teren nakon mesec i po dana pauze zbog povrede ključne kosti.

Epa/Ina Fassbender
Epa/Ina Fassbender

Povezane vesti

Momak koji je pre mesec dana dobio dozvolu da zaigra za seniorsku reprezentaciju Srbije vratio se na teren posle nešto duže pauze.

Aleksandar Prijović je u nedelju ušao sa klupe i na terenu proveo oko pola sata u trijumfu PAOK-a nad Platanijasom (1:3).

Momak rođen u Sent Galenu povredio je ključnu kost pre mesec i po dana zbog čega selektor Slavoljub Muslin nije mogao da ga uvrsti u tim za duel sa Gruzijom iako je FIFA dala dozvolu da Prijović zaigra za "Orlove".

Tada se spekulisalo da je za Prijovića sezona završena i da neće moći na teren pre sredine maja, ali je Srbin rođen u Švajcarskoj požurio sa oporavkom i već upisao svoj osmi nastup za PAOK.

Narednu priliku da se priključi našem nacionalnom timu Aleksandar Prijović će imati u junu kada Srbija na domaćem terenu igra protiv Velsa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.04.2017
13:08

imace on priliku da igra protiv Velsa a imace i panjevi Markovic,Tosic i slicno pre LJajica,Sulejmanija,Zivkovica i SMS

avatar
chaki
Monday, 24.04.2017
13:20

Daj bre sta pricas kakav Sulejmani i Zivkovic, zivkovic treba jos da se dokaže nista posebno nije uradio ove sezone ako pratis ozbiljno fudbal ili si naveo ove igrace tek tako, za Ljajića i SMS-A si u pravu

avatar
CZYNWA
Monday, 24.04.2017
14:23

Ni ja ne razumijem nepozivanje Ljajica, Zileta i SMS-a, ali treba pustiti selektora da radi kako on misli da je najbolje.

avatar
Monday, 24.04.2017
13:31

Zivkovic je decko talenat veliki i sigurno bolji od Markovica i Tosica. a Sulejmanija su samo povrede i losa sreca sprecili da napravi bolju karijeru ,inace covek igra dobro i kao izmena bi odlicno dosao. kazes da Zivkovic nista nije napravio ove sezone, momak sve cesce dobija priliku u Benfici i dobro je koristi. ni Mitro nista u Newcastlu nije uradio ove sezone a opet je uz Tadica najkorisniji igrac.