Eibaru izmakla pobeda na "El Madrigalu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.11.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Viljareala ostali su neporaženi u duelu sa Eibarom iako je gost imao više od igre i bio na dobrom putu da odnese čitav plen sa "El Madrigala".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Druga od četiri utakmice 12. kola španske Primere koje su zakazane za nedelju odigrana je na stadionu "El Madrigal" u Viljarealu gde je "Žuta podmornica" ugostila Eibar.

Baski su bili na dobrom putu da odnesu čitav plen sa gostovanja na istočnoj obali Španije ali je utakmica na kraju završena remijem rezultatom 1:1 (0:1) pa su rivali podelili plen.

Vodeći pogodak za Eibar postigao je Serhio Enrih u 27. minutu utakmice, a tri minuta pre kraja prvo poluvremena Eibar je imao priliku da iz penala duplira prednost.

Dani Garsija preuzeo je odgovornost, šutirao u levi ugao, ali je njegovu nameru prozreo golman Areola pa je Viljareal ostao u igri.

Petnaest minuta pre kraja utakmice Keko je zaradio drugu javnu opomenu pa su gosti ostali sa igračem manje, što je Viljareal uspeo da materijalizuje u 85. minutu meča.

Denis Suarez uposlio je Haumea Kostu koji preciznim udarcem u donji desni ugao najpre pogađa stativu ali se lopta od nje odbija u gol što je domaćinu donelo izjednačenje i jedan bod.

Posle 12 odigranih utakmica Viljareal i Eibar ostaju u gornjem delu tabele. "Žuta podmornica" zauzima četvrto mesto sa 21 bodom, a bod manje ima Eibar koji se nalazi na šestom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke