Eh, da je Barsi Toti pred revanš sa Juventusom...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.04.2017.
11:10
Izvor: Sportske.net

Poslednji put Juve je izgubio sa 4:0 u meču koji svi pamte po Totijevom gestu. Samo četiri puta su primili četiri gola u poslednjih 13 godina, a najveći problem Barselone su katastrofalne brojke njene odbrane. Italijani smatraju da jedan gol u mreži Ter Š

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Približava se veliki meč, revanš na "Kamp Nou", iz Barselone poručuju da su spremni za novu "remuntadu", da će Juve proći kao Pari Sen Žermen, Luis Enrike veruje, a rekao je da će na teren izvesti osam napadača.

U Juventusu su mirni, Dibala je dobro, italijanski mediji se bave slučajevima kada je Juventus primio četiri gola.

Poslednji put su izgubili 4:0 protiv Rome 2004. kada je Toti pokazivao četiri prsta Tudoru, "Romanisti" se sećaju tog meča.

Toti

Sa druge strane, Juventus je u poslednjih 15 godina primio četiri gola protiv Parme, Lećea, Bajerna i Fulama u LE, ali je uvek uspevao da postigne makar po gol.

Sada je osnovno pitanje, hoće li uspeti da savladaju Ter Štegena, Alegri veruje da ako pronađu put do mreže Nemca, prolaz u polufinale je siguran.

Zbog toga se Juventus neće braniti, praktično sa istim timom, četiri napadača će pritisnuti Barsu i na "Kamp Nou".

A šta kažu brojevi kada je u pitanju Barsina odbrana?

U dosadašnjih 32 utakmice u šampionatu Enrikeov tim je primio 30 golova, naspram Juventusovih 20. U Ligi šampšiona je Barsa primila 1.3 golova po meču, Juventusova odbrana 0.22, samo dva puta je Bufon savladan.

Ali, kada se pogledaju poslednja dva meseca, stvari su po Barselonu još gore, oni primaju 1.5 gol po meču, Juve je u 12 utakmica savladan svega šest puta.

No, ima pozitivnih vesti za Barselonu, oni su defanzivno mnogo jači sa Busketsom koji se vraća u tim i zauzeće poziciju na kojoj je Maskerano podbacio u prvom delu duela u Torinu.

Takođe, njihov napad je mnogo efikasniji od Juventusovog mada se sa ovakvom odbranom još nisu sastali.

Preovlađuje mišljenje da Juventus neće ponoviti grešku Pari Sen Žermena iz utakmice na "Kamp Nou" i da neće obraćati pažnju na prednost koju ima.

Uvereni su da su bolji tim od Barselone i da mogu da pobede i na "Kamp Nou" ako visokim presingom napadnu Barselonu.

Prštaće, bez sumnje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Monday, 17.04.2017
16:08

Ako se Juveu desi sto i PSG-u mogu se ugasiti odmah. Barsa nije bila ni protiv Pariza spektakularna, ali sudija i kukavicluk parizana su ih odveli dalje.

avatar
Leonida
Monday, 17.04.2017
14:51

Ako Kjelini i Bonuci neutralisu Suaresa kao u prosloj utakmici to je kraj jer Mesi ne moze sam.A i Barselona ne moze da da toliko golova koliko moze da primi ja mislim da ce biti 2:2.

avatar
fsdfgsdgsdg
Monday, 17.04.2017
14:04

TU je sudija :D

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Monday, 17.04.2017
13:54

Barsa sa ova drveta pozadi i najslabije drvo Ter Stegen primaju svaku utakmicu gol Juve sigurno daje jedan tako da ispadamo osim Mesija i Suareza kiji se trude ovu sezonu nijedan drugi igrac ne zasluzuje da nosi dres Barse cak ni Inijesta koji se izgubio nije ovo Barsa koju se svi pribojavali sto prije da zavrse ovu sezonu da oteraju 7-8 igraca i onog neznalicu Enrikea sa nekoliko pojacanja da vrate njihovu igru i da Barsa opet bude Barsa

avatar
blackjack
Monday, 17.04.2017
12:38

Sto ce im Toti kad su rezervisali sudiju?

avatar
Don Andres
Monday, 17.04.2017
12:30

ne kazem da ce barsa proci, ni da treba niti da zasluzuje. po prikazanoj igri ove sezone i previse je dogurala u ls, ali kad se vec govori o ovakvim stvarima valja napomenuti da je barsa ove sezone u ls na nou kampu u 4 meca postigla 21 gol a primila samo 1. a nije bas igrala sa drugoligaskim timovima. a sama barselona je i tada bila podjednako losa kao i danas. tako da je apsolutno sve moguce. ne gajim iluziju da ce ici dalje samo kazem da nista nije jos rijeseno.

avatar
Đorđe Dangubić
Monday, 17.04.2017
20:32

Sreća prati hrabre mada mislim ako Juve da go da je gotovo.

avatar
Monday, 17.04.2017
12:27

teško će barca to nadoknadit

avatar
Iuvëntus
Monday, 17.04.2017
11:37

Biti ce tesko. Mi se mozemo samo sami pobjediti, ako izađemo u nadi da branimo rezultat od 3-0. Barcelona ima dosta slabosti, kako u obrani tako i na sredini terena ove sezone i to treba iskoristiti kao sto smo i u Torinu. Enrique i druzina po meni malo previše pricaju, nije Juve nekakva provincija da na njega ides s 8 igraca... Prijatelju moj primiti ces petardu onda. Fino alla fine, Forza Juventus!!!

avatar
BaneR
Monday, 17.04.2017
11:14

Eh, da je Barsi Toti pred revanš sa Junajtedom...
JUNAJTEDOM????