Džon Teri: ''Fantastične vesti za Mančester Junajted!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.05.2016.
13:13
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Čelsija Džon Teri rekao je da očekuje da će Žoze Murinjo biti uspešan u Mančester Junajtedu i ocenio da je Portugalac pravi trener za taj klub.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Murinjo je prošlog petka imenovan za novog trenera Mančester Junajteda, gde je zamenio otpuštenog Luja van Gala.

On je bez posla od prošlog decembra, kada ga je otpustio Čelsi. On je u dva navrata predvodio Čelsi i najuspešniji je trener u klupskoj istoriji, a Teri je sa njim osvojio osam trofeja.

"To su fantastične vesti za Mančester junajted. Siguran sam da će navijači i igrači Junajteda biti oduševljeni, a već sam u više navrata rekao da je on najbolji trener sa kojim sam ikada radio. On će biti odličan za Mančester Junajted, siguran sam", rekao je Teri, preneli su danas britanski mediji.

Osim Murinja, još dva strana trenera predvodiće dva velika engleska kluba, Antonio Konte će ovog leta preuzeti Čelsi, a Pep Gvardiola radiće u Mančester sitiju.

"Mislim da je to odlično za engleski fudbal... Žoze i Pep u Mančesteru, a Konte dolazi u Čelsi. Videćemo pravu borbu među tenerima koji će želeti dobro da počnu. Očekuje nas zanimljiva sezona", dodao je Teri.

Mančester Junajted drugi put u poslednje tri sezone nije uspeo da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovu sezonu ekipa je završila na petom mestu na tabeli i igraće u Ligi Evropa.

Junted je ove sezone osvojio FA kup pobedom nad Kristal Palasom od 2:1, 21. maja na Vembliju, a to je bila poslednja utakmica Luja van Gala na klupi ekipe iz Mančestera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
messi propo
Monday, 30.05.2016
18:08
avatar
SO1
Monday, 30.05.2016
16:59

Ipak King bolje zna.

avatar
MANUTD
Monday, 30.05.2016
18:30

King se uprpo, razmislja ponovo da pocne da navija za pravi klub, za koji je navijao pre Romana!

avatar
The KING(guapo)
Monday, 30.05.2016
13:33

Teri lozac stari,a kad ga je namesta sa Sevcenkom to zaboravio.hahahahaha