Džigi se predstavio Đenovljanima: "Sale je moj idol"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.09.2016.
21:56
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nikola Ninković konačno će dobiti šansu da se bori za mesto u startnoj postavi Đenove, a danas je na konferenciji za medije govorio o svojoj prošlosti i fudbalskom uzoru.

genoacfc.it
genoacfc.it

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković vratio se u Đenovu nakon šestomesečne pozajmice u Kjevo Veroni, a na današnjoj konferenciji za medije javnosti ga je predstavio nekadašnji član Crvene zvezde Drako Lazović.

U društvu bivšeg kapitena crveno-belih popularni Džigi je govorio o tome šta očekuje u Đenovi ali i o nekim prošlim vremenima.

"Svestan sam da me moram još mnogo da radim. Najbolje se snalazim na poziciji 'plejmejkera' ali mogu da igram i na bočnim pozicijama u veznom redu" rekao je Nikola Ninković.

Partizan je Nikolu Ninkovića šest meseci pre isteka ugovora prodao Đenovi ali ga je taj klub odmah prosledio na pozajmicu u Kjevo Veronu gde je upisao samo jedan nastup uz sedam provedenih minuta na terenu.

"Nadam se da ću iskoristiti to što sam prethodnih nekoliko meseci bio u Kjevu. Kada sam stigao u Italiju nisam bio fizički spreman pošto je u srpskom šampionatu na snazi bila dvomesečna zimska pauza. Posle toga je bilo teško da se uklopim u tim koji je već funkcionisao dobro i zbog toga nisam igrao" objasnio je Ninković.

Upitan da kaže koji fudbaler mu je fudbalski idol Nikola Ninković nije imao dilemu.

"Ako moram da izabreme jednog igrača onda je to Saša Ilić" istakao je Džigi.

Nikola Ninković će u Đenovi nositi dres sa brojem 99 i nadamo se da će uspeti da se nametne za mesto timu jer njegov klub na startu sezone beleži dobre rezultate i zauzima vodeću poziciju na tabeli Serije A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_MajorLazer
Friday, 09.09.2016
14:00

A jes ti idol ... :P

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 08.09.2016
22:24

Kako moze covek sam sebe da unakazi ne moze niko. Sta li ce mu ova kosa i brada.

avatar
johnterry26
Thursday, 08.09.2016
23:22

Slazem se . Bejlu isto.

avatar
Anderton
Thursday, 08.09.2016
22:06

Čim je otišao u aitalliju odmah frizurica i bradica :), nego Džigi kakvi su poker aparati tamo, to nam kaži.