Džerard se vraća na teren

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 12.03.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net

Stiven Džerard biće spreman za nastup protiv Svonsija ovog vikenda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Stiven Džerard se povredio za vreme dramatične utakmice protiv Totenhema, koju je Liverpul dobio sa 3:2.

Stivi Dži je odsustvovao mesec dana, ali je danas objavio da će biti spreman da nastupi protiv Svonsija, u meču koji se igra u ponedeljak.

"Zalečio sam povredu i spreman sam za narednu utakmicu.

Želim da završim sezonu u jakom ritmu, da završim svoju karijeru u Liverpulu trofejom u FA Kupu i plasmanom u top četiri u Premijer ligi
", istakao je Džerard.

Ipak, veliko je pitanje da li će Brendan Rodžers uvrstiti Džerarda u prvu postavu protiv Svonsija.

Ove sezone je kapiten Liverpula češće nego ikad bio na klupi za rezervne igrače, videćemo da li će u ponedeljak biti drugačije.

Trebalo bi imati u vidu i da će mu to biti prvi meč posle pauze, tako da nije preterano verovatno da ćemo ga gledati na terenu od početka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kralj Stiven
Thursday, 12.03.2015
18:45

Ne znam da li su Redsi gledali timove koje su izabrali Dzerard i Karager za humanitarni mec na Enfildu :DnPonovo cemo gledati najbolji tandem na sredini terena Dzerard i Xabi,a u napadu Anrija,Toresa i Suareza koji je odlucio da mu je ova utakmica bitnija od meca Urugvaj-Maroko pfffffff

avatar
arthaslichking
Thursday, 12.03.2015
18:56

pa kad ce urugvaj da dobije Maroko i sa rezervama. Ali ozbiljno da ste zadrzali te igrace bili bi ste sila, ovako pravite tim od nule.

avatar
kingbrenny
Thursday, 12.03.2015
19:46

I jos ce biti tu svi igraci Liverpoola koji nemaju reprezentativne obaveze, kao i neki klinci iz omladinskog tima. Takodje je jako lako moguce da ce biti jos legendarnih igraca. Postovanje za Terija i Drogbu koji su pristali da igraju ovaj mec. Interestantno je da nema ni sadasnjih ni bivsih igraca Evertona, barem ne zasad.