Džerard organizuje revijalni meč, znate ko je pozvan?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.02.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net

Liverpul će organizovati jedan revijalni meč posvećen Stivenu Džerardu koji će biti jedna vrsta oproštaja velikog kapitena od svog omiljenog kluba.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kapiten Liverpula, Stiven Džerard, će na kraju ove sezone napustiti tim po prvi put u svojoj karijeri i otići u Sjedinjene Američke Države gde će igrati MLS ligu za Los Anđeles Galaksi.

Povodom oproštaja kapitena, Liverpul će 29. marta (kada bude internacionalna pauza) organizovati oproštajni meč na "Enfildu" na kome će prisustvovati dosta igrača koji su prodefilovali Liverpulom.

Prema pisanjima španskih novina na tom meču bi trebalo da se pojave Ćabi Alonso, Luis Suarez, Fernando Tores, Pepe Reina, Havijer Maskerano... Neke od njih je Džerard i direktno kontaktirao.

Svakako da će se povratak na "Enfild" Fernanda Toresa naći u centru pažnje navijača Liverpula, pošto je njihov ljubimac prešao u jednog od najvećih rivala poslednjih godina za 50 miliona funti.

Poslednjih meč Stivena Džerarda na "Enfildu" trebalo bi da bude protiv Kristal Palasa 16. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Иван Кузељевић
Sunday, 22.02.2015
12:35

Nekako mi žao što ipak neće celu karijeru provesti u Liverpulu. Kada je bio na vrhuncu karijere, mogao je da ode bilo gde, da se naosvaja trofeja (nije prozivka na račun Liverpula), mnogo više para da dobije sigurno... Legenda!

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 22.02.2015
13:33

Tacno tako. Na zalost svih navijaca Liverpula, nece zavrsiti karijeru u Liverpulu.

avatar
Sunday, 22.02.2015
21:13

A najviše će tebe potresti njegov odlazak.

avatar
wsaydxert
Sunday, 22.02.2015
14:17

to sto nece celu karijeru biti u liverpulu je kriv klub, a ne on...kao i celsi sa lampardom, takve legende se ne teraju iz kluba nikad...