Džerard negativno utiče na Kutinja?

Autor: Dragan Milosavljević
utorak 03.03.2015.
15:29
Izvor: Sportske.net

Kada nema prvog kapitena ekipe sa "Enfilda", Kutinjo prosto blista.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bivši fudbaler Stouka i Totenhema, napadač Geret Kruks naglašava da bi povratak Stivena Džerarda mogao imati negativan uticaj na igru Filipea Kutinja.

Džerard bi mogao posle povrede da se vrati u ekipu Liverpula u meču protiv Barnlija koji se igra u sredu.

Kutinjo je u prethodnim utkamicama postigao nekoliko lepih golova na kojima bi i Džerard mogao da mu pozavidi.

Geret Kruks je stavio Kutinja u svoj tim kola i napisao za "Bi Bi Si": "Nisam iznenađen što on napreduje iz utakmice u utakmicu u odsustvu kapitena Džerarda. Bio sam toliko godina fudbaler i znam šta se dešava u svlačionici. Stariji i iskusniji igrači uvek imaju uticaja na mlađe igrače a to često bude u negativnom smislu"

"Biće veoma zanimljivo kako će se Brendan Rodžers izboriti sa tom situacijom od sada pa do kraja sezone.
"- zaključio je priču Kruks.

Kutinjo ove sezne igra odlično i svojim partija vodi Liverpul ka Ligi šampiona.

Koliki uticaj na igru Liverpula ima Kutinjo, najbolje svedoči sledeća slika.

kutinjo

Da li se vi slažete da Džerard može imati negativan uticaj na Brazilca?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MightyReds
Tuesday, 03.03.2015
16:43

O ovome sam ja govorio, koliko smo jači kada je mađionićar u igri. Sljedeće sezone kada bude ispred sebe imao Origija i Daniela, tek će onda da zablista u to sam ubijeđen. IN BR I TRUST! YNWA!

avatar
juelz_santana
Tuesday, 03.03.2015
17:39

Ti mislis da ce Rodzers biti trener Liverpula ako ostane bez TOP 4??? A slupao 120 miliona...Ne moze ni jedno kup takmicenje da osvoji...

avatar
MightyReds
Tuesday, 03.03.2015
18:36

Ni transferi ni pozicija u ligi neće odlučivati o njegovoj sudbini, nego će to biti igra kluba. Trenutno igraju prelijepo, i uživanje je ih gledati. A dok se sve uklopi biti će dosta jaki kao ekipa. Imaju jedan od najmlađih timova u ligi, dosta daju priliku svojim mladim igračima, i to se ne može preko noći ni uigrati. Ubijeđen sam da će on biti trener Liverpoola narednih 10 godina minimalno. IN BR I TRUST! YNWA!

avatar
Emre Can
Tuesday, 03.03.2015
18:01

Hahaha.Idi prati kosarku.

avatar
Emre Can
Tuesday, 03.03.2015
17:49

Kao prvo on nije zeleo Balotelija na primer,zeleo je Remija, u Liverpulu ima odredjeni transfer komitet koji ima zavrsnu rec oko transfera i sto god Rodzers predlozi oni moraju da potvrde.On je jos preposlo leto dogovorio Kostu ali su mu to ponistili kao i Eriksena i Konopljanku... A kao drugo,nije slupao 120 miliona.Moreno,Can i Lalana su igraci koji su dobri transferi,sto je oko 50 miliona.Lambert je star i jeftino placen,Mankiljo pozajmljen besplatno.Pod znakom pitanja su Lovren,Baloteli i Markovic koji su placeni 65 miliona ali ja sam ubedjen da ce se od njih 3 bar 1 pokazati kao dobro pojacanje.Kao trece,Rodzers je prodao igrace za skoro 100 miliona letos.I kao cetvrto, Liverpul CE BITI U TOP4.

avatar
la_decima10
Tuesday, 03.03.2015
17:45

a taman će se i ostali klubovi popraviti poput uniteda i city-a.....kad nisu sa suarezom osvojili EPL, pa di će sa ovima to napravit....kutinjo samo može otići, a ne ostati