Džerard: "FIFA se ogrešila o Suareza!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
22:11
Izvor: Sportske.net

Odluka FIFA da se Luis Suarez ne nađe među kandidatima za "Zlatnu loptu" začudila je mnoge među kojima se nalazi i Stiven Džerard.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vezni fudbaler i legenda Liverpula nije krio razočarenje usled ovakve odluke FIFA jer veruje da je Luis Suarez svojim igrama dokazao da je jedan od najboljih fudbalera na svetu.

"Postigao je 31 gol i izabran je za najboljeg igrača u najjačoj ligi na svetu. Kako je moguće da nije među kandidatima za dobijanje 'Zlatne lopte'? Neverovatno" konstatovao je Stivi Dži.

Iako zvanične potvrde zašto Suarez nije među kandidatima za sada nema, jasno je da Međunarodna fudbalska federacija takvom odlukom kažnjava Urugvajca zbog ispada koji je imao na Mundijalu.

"Trebalo bi da se sa Kristijanom Ronaldom bori za 'Zlatnu loptu', to je činjenica. Ne mogu da verujem da neće biti u najužem izboru, to je politika u fudbalu, zar ne?" dodao je Džerard.

Luis Suarez blistao je tokom prethodne sezone u dresu Liverpula a tokom leta je prodat Barseloni za sumu od 75 miliona funti. Debi u Barseloninom dresu imao je u nedavno odigranom "El Klasiku" koji je Real Madrid dobio rezultatom 3:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke