Džeko: ''Teško mi je...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.11.2014.
18:42
Izvor: Beta

Fudbaler Bosne i Hercegovine Edin Džeko rekao je danas da mu je izuzetno teško što će zbog povrede propustiti meč protiv Izraela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Napadač Mančester Sitija povredio je list desne noge i sledi mu pauza od nekoliko nedelja.

"Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram da se pomirim s tim", rekao je Džeko, preneli su bosanski mediji.

Džeko je naveo da njegovu reprezentaciju "s njim ili bez njega" očekuje težak meč, ali da veruje u svoje saigrače i dobar rezultat.

"Verujem u ekipu, jer znam da posedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi. Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i verovati u njih", dodao je Džeko.

Meč Bosne i Hercegovine, i Izraela igra se 16. novembra u Haifi.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, posle tri meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, zauzima peto mesto u Grupi B sa dva osvojena boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve72
Monday, 10.11.2014
22:09

Ne zelim nikom zlo, ali povreda je dosla u pravo vrijeme, da se Susic malo spametuje i zove nekog napadaca osim Dzeke i Ibisevica, imamo ih dosta u po evropi, ali tvrdoglava mazga nece pa nece...