Dve asistencije Mladenovića za prolazak BATE-a u plej-of!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.08.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net

Iako su gubili nakon prve utakmice sa 1:0, i iako su primili još jedan gol u 30. minutu drugog meča, Bate Borisov je uspeo da nadoknadi zaostatak protiv Debrecina i da prođe u narednu rundu kvalifikacija za LŠ.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Nakon prve utakmice mnogo zadovoljnija je bila ekipa iz Mađarske, bilo je 1:0 za Debrecin, ali je ekipa iz Belorusije uspela da nadoknadi tu prednost gostiju iz prvog meča.

Ne samo to, BATE je gubio od 30. minuta meča golom Sidibea iz penala, ali su gosti samo 8 minuta kasnije morali da odigraju ostatak meča sa deset igrača.

To su domaći, za koje je igra Filip Mladenović po levoj strani celu utakmicu, u potpunosti iskoristili. Na vreme su postigli prvi gol, u 39. minutu (asistent Mladenović), a na vreme je pao i drugi. Prvi gol je postigao Volodko, a u 66. minutu gol je postigao Rodionov za veliku radost i produžetak nade BATE Borisova.

Ušlo se u neizvesnu završnicu, meč je produžen čak sedam minuta, a u 4. minutu nadoknade nakon asistencije Filipa Mladenovića pogodak postiže Krivets za veliku radost domaćih i prolazak u plej-of!

Na golu gostiju je ceo meč branio nekadašnji golman Radničkog iz Kragujevca i kruševačkog Napretka, Nenad Novaković, a u igru je kasnije ušao i Dušan Brković.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke