Dva gola Danka Lazovića za pobedu, umalo i het-trik!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net

Ekipa Videotona nastavlja trku sa Vašašom za titulu prvaka Mađarske, a u najnovijoj pobedi glavnu ulogu imao je bivši srpski reprezentativac Danko Lazović.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

U utakmici 17. kola šampionata Mađarske, Videoton je na svom terenu savladao ekipu MTK sa 2:0, a Danko Lazović je bio strelac oba gola za pobedničku ekipu.

Na vodeći gol čekalo se 72 minuta, a onda je proradio tandem bivših Partizanovaca, Šćepović-Lazović, prvi je asistirao, a drugi pogodio i pobeda je bila na vidiku.

Sve dileme Lazović je otklonio u samom finišu meča, kada je udarcem iskosa sa desne strane, ali uz nesigurnu reakciju golmana gostiju postavio konačan rezultat.

Mogao je Lazović i do het-trika, al je njegov pokušaj iz ''slobodnjaka'' u prvom poluvremenu zaustavila stativa protivničkog gola.

Posle 17 odigranih kola, Vašaš je prvi sa 31 bodom, a Videoton ima bod manje na drugoj poziciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Sunday, 27.11.2016
14:00

Ovaj jos igra?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
11:55
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
10:19

I to kakva akcija kod prvog gola, pohvalite coveka ako vec necete Marka, vas je zemljak:-) Inace, Da Vinci je bio blizu het-trika jer je i njegova lopta kod slobodnjaka zamalo usla u gol:-D Iako znam da ga nas selektor nece zvati, moram da primetim da bi nam DL mnogo znacio u paru sa Mitrom. Matic- Zivkovic, Tadic, Ljajic- Mitrovic, Lazovic. Protiv onih slabijih ekipa:-)