Duško Tošić - Od tragičara do HEROJA za samo četiri dana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.04.2017.
20:56
Izvor: Sportske.net

Nedugo posle bolne eliminacije iz Lige Evrope i promašenog penala u meču sa Lionom, Duško Tošić večeras oduševio navijače Bešiktaša.

EPA/TOLGA BOZOGLU
EPA/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Tokom vikenda širom Evrope su mreže tresli i Bane Ivanović i Adem Ljajić i Darko Brašanac, Lazar Marković..., a ovaj niz je večeras nastavio i defanzivac Bešiktaša Duško Tošić.

Naš fudbaler je u finišu meča postigao pobedonosni gol za Bešiktaš u prvenstvenom okršaju sa ekipom Adanaspora, rezultatom 3:2.

Ovom utakmicom kompletirano je 28. koo šampionata Turske, posle kojeg Bešiktaš na vrhu tabele ima sedam bodova više od drugoplasiranog Bašakšehira i sve je bliži osvajanju titule.

Bešiktaš je poveo u 11. minutu, golom Abubakara, a Roni je izjednačio trinaest minuta kasnije. Početkom drugog poluvremena, Taliska je doneo novo vođstvo domaćima, da bi u 66. minutu usledilo još jedno izjednačenje, posle pogotka Gejea.

Rezultatom 2:2 ušlo se u sam finiš meča, a onda je u 80. minutu Duško Tošić postigao gol odluke, pošto se najbolje snašao pred golom gostiju posle slobodnog udarca sa desne strane.

Tošićev gol možete da pogledate u prilogu.
----

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke