Drogba: "Žeđ za trofejima je i dalje velika"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
15:59
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove Čelsija Didije Drogba u subotu bi mogao da ponovo zaigra na "Samford Bridžu" u duelu sa Lesterom a evo šta je pre početka utakmice izjavio reprezentativac Obale Slonovače.

Beta/AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen
Beta/AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Legenda "Stamford Bridža" Didije Drogba ponovo je tamo gde ga najviše vole a protiv Lestera bi mogao da upiše prve minute u novoj sezoni na stadionu Čelsija.

"Osećaj je fantastičan. Jedva čekam da izađem na teren, da zajedno sa navijačima budem uz tim i, najvažnije, da osvojimo nova tri boda" rekao je Drogba.

Prekaljeni napadač nalazi se na klupi za rezervne igrače ali bi lako mogao da uđe u igru i pomogne da "Plavci" lakše savladaju Lester i upišu prva tri boda pred svojim navijačima.

"Drago mi je što me navijači podržavaju, bez njih smo mi igrači ništa. Samo uz njih možemo do trofeja. Mnogo je novih igrača ali su ambicije iste. Najvažnija je žeđ za trofejima koja je uvek velika" poručuje Drogba.

Podsećamo da utakmicu sa Lesterom Čelsi počinje sa dvojicom Srba u startnih 11 a na golu je ponovo i Tibo Kurtoa dok Peter Čeh pravi društvo Didijeu Drogbi na klupi za rezervne igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke