Drogba jasan: "Nema me u startnoj postavi? Nećete me videti ni na klupi!"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.10.2016.
23:38
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Čelsija i jedan od najistaknutijih fudbalera ikada sa afričkog kontinenta, burno je reagovao na odluku trenera Montreala.

Beta/AP Photo/Jason DeCrow
Beta/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Legendarni napadač Čelsija i jedan od najboljih centarforova koje je ova igra ikada videla nema živaca za odluke svog trenera u redovima Montreal Impakta.

Naime, strateg kanadske ekipe koja se takmiči u MLS ligi Mauro Bjelo, odlučio je da izostavi 38-godišnjeg napadača iz startne postave za veoma važan duel u ligi.

Pred kanadski okršaj sa Torontom, ekipi za koju nastupa Drogba bio je potreban trijumf kako bi obezbedili mesto u plej-ofu.

Nakon što je saznao da nije u startnih 11, bivši napadač Čelsija, Marseja i Galatasaraja odbio je da bude i na klupi, kako je rekao stručnom štabu da ga izostave sa spiska od 18 imena za pomenuti susret.

Tako je i bilo, izgleda da je Drogbina poslednja u Montrealu, pošto su iz kluba javili da veteran ima problema sa leđima te da zbog toga neće nasutpiti u meču sa Torontom.

Meč je na kraju završen rezultatom 2:2, Načo Piati je bio strelac oba gola za Impakt, dok je Mateo Makosu koji se u startnoj postavi našao umesto Drogbe ostao bez učinka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 17.10.2016
07:31

Ti Africki usoesni fudbaleri su mnogo umisljeni. On jeste fantastican i legendarni igrac, ali ne moze tako da se ponasa.

avatar
Boranin
Monday, 17.10.2016
03:19
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 16.10.2016
23:46

klub treba da ga kazni ostro..sta je on uopste umislio

avatar
Can Demir
Monday, 17.10.2016
03:27

Sta pricas ti ? Ko si ti ?