Drama sa srećnim krajem - Tumba u jednoj sekundi ''izvrteo ceo film''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.09.2016.
18:08
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Sinoćnji remi na gostovanju u Rumuniji, ima ogroman značaj za selekciju Crne Gore.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Znate već, crnogorski ''Sokolovi'' sinoć su igrali 1:1 sa domaćom Rumunijom u Klužu, pošto reprezentativac domaće selekcije Stančiu nije iskoristio jedanaesterac u 95. minutu meča.

Naravno, posle meča novinare je interesovalo kako je novi selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković preživljavao te dramatične trenutke u finišu.

''Vrlo je specifična situacija kada se penal svira u poslednjim minutima utakmice. I naravno da u tom momentu celi film utakmice prođe u jednoj sekundi.

I da istog momenta poželiš da ostane rezultat koji je bio do tada. Statistički je uvek bliže da daš gol nego da promašiš, ali mi smo imali tu sreću da je protivnički igrač promašio''
, istakao je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''.

Njegov tim je tokom prvog poluvremena bio je ravnopravan rival, ali je u nastavku Rumunija preuzela kontrolu. Srećom po ''Sokolove'', domaćin bolju igru nije krunisao i pobedom.

"Postoji pravilo u fudbalu da igraš onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli. Mi smo u prvom poluvremenu odigrali egal utakmicu.

Ipak je Rumunija ekipa koja je u prethodnim kvalifikacijama bila vrlo ubjedljiva, pa je bila na Evropskom prvenstvu, pa su iz te ekipe sedmorica-osmorica igrala u startnoj postavi, a onda su još igrali kod kuće, i to još uz dodatni motiv što je to prva utakmica u ovoj mini-ligi.

I mi smo tako postavili igru da bi eventualno sa nekim našim kvalitetima došli do rezultata. Domaćin se mnogo bolje nametnuo u drugom poluvremenu, kontrolisao sredinu terena i bio mnogo ubedljiviji nego u prvom delu",
zaključio je Tumbaković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.09.2016
20:14

Управо сам видео, судију за онакав пенал треба вешати, Божија правда је победила!

avatar
Monday, 05.09.2016
20:38

Ljudi, sta je sa vama?!

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 05.09.2016
18:23

ovo penal, strasno... ni p od penala.... ali pravda je zadovoljena...

avatar
Monday, 05.09.2016
19:27

Cist penal, sta je sa tobom? Niko se nije ni zalio na to niti je posle izjavio da to nije bila glupost tog igraca jer jeste.